100% Handmade!

Originele chocolade cadeaus

Luxe cadeauverpakking

Gepersonaliseerde chocoladeletter

Elke letter van het alfabet in de favoriete chocolade smaak speciaal voor jou gemaakt. Jij kiest je favoriete letter en chocolade smaak en onze medewerkers maken er een waar sinterklaasfeest van. Zo’n mooie letter ga je nergens anders vinden. Met een chocoladeletter van Chocoladebezorgd heb je gegarandeerd succes met pakjesavond. Deze luxe chocoladeletter wordt met de hand gemaakt en daarna mooi verpakt en klaar gemaakt voor verzending.

De chocoladeletter wordt verpakt in een luxe zwarte geschenkverpakking, welke wij voorzien van een vrolijke sinterklaaswikkel.

Koffie, noten en butterscots

De chocoladeletter heeft een lengte van 16 cm, een breedte van 10 cm, een hoogte 1,5 cm en weegt tussen de 200 en 220 gram.

chocoladeletters-zeezout-karamel-met-logo

Zakelijk chocoladeletters bestellen

Wil je graag zakelijk chocoladeletters bestellen? Dat kan! Bestel je chocoladeletters in grote en kleine aantallen met of zonder logo. Graag verwijzen wij je door naar onze zakelijke chocoladeletters met logo pagina waar je grotere aantallen chocoladeletters kunt bestellen met interessante korting. Daarnaast vind je hier ook personalisatie opties voor de verpakking.

Nederland en België

Geleverd in Nederland en België

100% tevredenheidsgarantie

Snelle klantenservice

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilige betalen

Ideal, Creditcard en Paypal