Ambachtelijke Amandelletters Bestellen

Amandelletters op ambachtelijke wijze gemaakt!

De spijs is het bewijs. Maak het sinterklaasfeest compleet met deze overheerlijke ambachtelijke amandelletters.
Onze ambachtelijke amandelletters worden met de  hand gemaakt van 100% amandelspijs en echte roomboter.

Dit is een perfect sinterklaas cadeau voor uw relaties, klanten of personeel. Zij zullen de smaak van het ambacht waarderen. U kunt onze amandelletters per stuk of in grote aantallen bestellen.

Roomboter Amandelletter

Ook we bekend als de banketletter. Een heerlijke lekkernij om uw relaties of personeel mee te verrassen.

  • Verkrijgbaar in alle letters van het alfabet
  • +- 3 dagen levertijd
  • Gemaakt van echte amandelspijs
  • Uit eigen bakkerij

 

HoeveelheidPrijs
10-30€7,95
30-100€7,80
100+€7,75
150+€7,70

Offerte aanvragen voor onze amandelletters

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsindicatie. Binnen 24 uur een offerte op maat.
Heeft u  vragen of komt u er niet uit met het aanvragen van een offerte? Aarzel niet en bel direct met één van onze banket specialisten: 0528-522132

[contact-form-7 id=”4231″]

Ambachtelijke amandelletters bestellen 

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste ingrediënten. Het gebruik van 100% amandelspijs heeft onze prioriteit.  Dit is een mengsel van amandelen en suiker. Wij maken geen gebruik van banketbakkersspijs.  Dit is spijs waar i.p.v. amandelen gemalen witte bonen of gemalen abrikozen pitten aan toe worden gevoegd. Hierdoor kunnen de letters goedkoper worden verkocht. Helaas vast de smaak vaak tegen. Door gebruik te maken van 100% amandelspijs zijn onze ambachtelijke amandelletters van hoge kwaliteit en zeer smaakvol.

Ambachtelijke amandelletters met logo bestellen

Met  ambachtelijke amandelletters en uw bedrijfslogo laat u een blijk van waardering zien aan uw relaties, personeel en klanten. Tevens is het een originele en lekkere manier van verassen.Want geeft u een smaakvol product met uw logo en persoonlijke wens dan zal dit een positief resultaat hebben op de samenwerking en een positief beeld van uw organisatie. U kunt bij ons uw ambachtelijke amandelletter met logo bestellen. Upload uw logo, voeg een persoonlijk kaartje toe en verstuur uw roomboter amandelletters het land in. Bij ons verstuurd u kwaliteit!

Laat uw ambachtelijke amandeletters bezorgen

Laat uw ambachtelijke amandelletters bezorgen door heel het land voor slecht €4,95 per adres. We willen er uiteraard alles aan doen om uw banketletter zo uniek mogelijk te maken. Heeft u speciale wensen voor uw roomboter amandeletters neem dan vrijblijvend contact met ons op.  Ook voor grote aantallen en kortingen kun u contact met ons opnemen dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken voor het versturen van uw ambachtelijke amandelletters.