Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

De beste bonbons bestel je online bij Chocoladebezorgd.nl

Op zoek naar de beste kwaliteit bonbons? Chocoladebezorgd heeft een groot aanbod aan handgemaakte bonbons die jouw verwachtingen zullen overtreffen! Bestel nu de beste bonbons en geniet van een waarlijke smaakexplosie.

Hoe maken we de beste bonbons?

Nu vraag je je misschien af: “Wat maakt een chocolade bonbon nu tot de beste bonbon?”. De beste chocolade bonbons worden met veel zorg en vakmanschap gemaakt. Dit zit hem voornamelijk in de ingrediënten en het productieproces.

Dagelijks maken de specialisten van Chocolade Bezorgd de lekkerste smaken bonbons. Deze bonbons worden in kleine hoeveelheden gemaakt zodat iedere bonbon zijn persoonlijke aandacht krijgt. Vervolgens worden de bonbons met de handgeschilderd, waardoor het productieproces maar liefst 2 volle dagen duurt.

Naast het productieproces wordt er ook aandacht besteed aan het kiezen van de beste ingrediënten voor de bonbons. De bonbons van Chocolade Bezorgd worden gemaakt van eerlijke Belgische Chocolade, de beste hazelnoten en van dagelijks vers fruit. Dit zorgt voor een smaakexplosie bij iedere bonbon.

Geef de beste bonbons cadeau

Een heerlijke doosje van de beste bonbons is verleidelijk om zelf op te eten… maar het is des te leuker een doosje cadeau te geven! Stel zelf je luxe doosje met de beste bonbons samen.

Daarbij is doosje bonbons geschikt voor iedere gelegenheid. Of je nu iemand wilt feliciteren, een bedankje wilt sturen, sorry wilt zeggen of iemand simpelweg wilt verrassen, chocolade is altijd een goed idee! Voor iedere gelegenheid is er wel een gepaste doosje chocolade.

Wil je een doosje bonbons cadeau geven, maar woon je bijvoorbeeld niet in de buurt of heb je onverhoopt geen tijd om de bonbons aan de ontvanger te geven? Dat is geen probleem!

Stel zelf je chocolade doos met de beste bonbons samen bij Chocolade Bezorgd en wij zorgen ervoor dat jouw bestelling tijdig wordt verstuurd. Postnl zorgt er vervolgens voor dat de bonbons tijdig worden geleverd.

Bonbons voor elke gelegenheid

Of je nu een doosje bonbons cadeau geeft of thuis serveert aan je familie/gasten, voor elke gelegenheid zijn er verrukkelijke bonbons. Chocoladebezorgd heeft keuze uit verschillende thema verpakkingen, voor de beste bonbons, die aansluiten op veel voorkomende gelegenheden. Denk aan bijvoorbeeld een liefdevolle verpakking voor Valentijnsdag/jubileum of een stoer doosje voor Vaderdag.

Andere jaarlijkse feestdagen/gelegenheden waar Chocolade Bezorgd een passend doosje bonbons voor heeft zijn: Moederdag, Kerst, Pasen, sinterklaas, Secretaressedag, Halloween, verjaardag, bedankt, huwelijk, geboorte, liefde, geslaagd en beterschap.

Beste bonbons zelf samenstellen

Naast de keuze uit ons huidig assortiment doosjes bonbons, is het ook mogelijk jouw doosje van de beste bonbons zelf samen te stellen. Zo kies je zelf jouw favoriete smaken en voorkom je dat er bonbons maken tussen zitten die je minder lekker vindt.

Je kunt kiezen uit een chocolade doos van 5, 10 of 15 handgemaakte bonbons. Vervolgens heb je keuzen uit 14 verschillende smaken die variëren van cookie karamel tot framboos kalamansi.

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.