100% Handmade!

Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

De lekkerste chocolade voor je Valentijn

Kijk eens op de kalender: het is al bijna Valentijnsdag! Wat geef jij je liefje dit jaar? Chocolade is natuurlijk altijd een topper als het gaat om Valentijnsdag cadeaus. Heb je onze speciale Valentijn chocolade al gezien? Je zou er bijna verliefd op worden…

14 februari: Valentijnsdag

Valentijnsdag is vernoemd naar Sint Valentijn, een Roomse priester die leefde in de 3e eeuw. In die tijd mochten soldaten niet trouwen. Getrouwde soldaten zouden volgens de keizer namelijk minder hun best doen op het slagveld. Daar dacht priester Valentijn anders over. Hij vond namelijk dat liefde juist alles overwon. Daarom huwde hij de soldaten in het geheim met hun liefjes. Romantisch hè! Maar het liep helaas slecht af. Toen het uitkwam, werd de priester geëxecuteerd. De datum: 14 februari 269. Deze datum werd later uitgeroepen tot, jawel… Valentijnsdag.

I love you

Valentijnsdag is nog altijd populair. Begrijpelijk, want het is dé gelegenheid om iemand te laten weten dat je gek om hem of haar bent. Hoe je dat het beste doet? Je kunt natuurlijk bloemen of een kaartje sturen. Of gewoon zeggen: ik hou van jou. Maar met chocolade breng je die boodschap natuurlijk veel duidelijker over! Wie smelt er nu niet bij het zien van zo’n lekker doosje Valentijn bonbons?

*Tekst gaat verder onder de foto

valentijn bonbons

Liefdesverklaring zonder woorden

Ben je niet zo’n prater? Dan hebben wij de perfecte Valentijn chocolade voor je: Valentijn bonbons in de vorm van een hartje. Dat zegt toch genoeg? En we hebben meer: bonbons in de vorm van een prachtige mond. Ze zijn om te zoenen, zo mooi (en lekker)! De Valentijn bonbons zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. We verpakken ze in een mooi doosje, compleet met leuke tekst.

Don’t break my heart!

Wil je het nog duidelijker hebben? Dan is een groot hart van chocolade natuurlijk een nog betere optie. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en smaken, en prachtig gedecoreerd. Laat er een persoonlijke tekst op zetten en je Valentijn valt als een blok voor je.

Stille aanbidder? Anonieme Valentijn bonbons!

Ben je gek op iemand, maar durf je hem of haar dat (nog) niet te laten weten? Wij sturen je Valentijn chocolade naar je grote liefde zonder de afzender bekend te maken. Als dat geen leuke verrassing is! Durf je jezelf wel bekend te maken, dan kun je uiteraard een leuk kaartje toevoegen met een lieve tekst. Onze bonbons worden in een brievenbuspakketje verstuurd. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw Valentijn het cadeautje misloopt.

Valentijn chocolade bestellen

Wil jij je liefste verrassen met Valentijn bonbons of andere Valentijn chocolade? Geef je bestelling 1 werkdag van te voren op, dan zorgen wij ervoor dat je chocolade verrassing op 14 februari wordt bezorgd. Al eerder genieten van onze chocolade? Dat kan natuurlijk ook! Vul het bestelformulier online in en we sturen onze handgemaakte bonbons of andere chocolade direct naar je op.

2 comments

  1. Zit er alcohol in deze chocolades?

    1. Hoi Thomas, sommige van onze bonbons bevatten alcohol. Wil je bonbons zonder alcohol dan kun je dit aangeven als opmerking bij her afrekenen.

      Groetjes

      Jan-Jaap

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal