Kerst

Filters

Showing all 5 results

Departments

Price Filter

Laat alle 5 producten zien

Last Christmas, I gave you my (chocolade) heart
But the very next day you gave it away
This year, to save me from tears
I’ll give it to someone special

Verras een vriend, collega of geliefde met kerstmis! Onze (h)eerlijke kerst chocolade is leuk om cadeau te geven of op tafel te zetten tijdens de kerstdagen. Wens iemand een fijne kerst en voeg een leuk en persoonlijk kaartje toe aan de bestelling. Bekijk ons uitgebreide assortiment hieronder.

De kerstdagen vieren met chocolade

Tijdens de kerstdagen draait natuurlijk alles om gezellig eten met familie en vrienden. Bij lekker eten denken wij uiteraard meteen aan chocolade! Daarom hebben wij een ruim assortiment met unieke kerstchocolade. Van zelf samen te stellen bonbons tot een heuse chocoladekerstboom. Wil je je kerstchocolade cadeau extra persoonlijk maken? Dat kan! Bij ons kun je een persoonlijke boodschap toevoegen aan jouw kerstcadeau.

Liever geen chocolade? Dan heeft Chocoladebezorgd heerlijke kerststollen, mede mogelijk gemaakt door Bakkenmetplaizier. Daarnaast hebben wij ook een speciaal kerstpakket met allerlei heerlijke kerstproducten.

Kerst chocolade voor bedrijven

Ook voor bedrijven bieden wij prachtige kerstgeschenken aan. Verras personeel, klanten en relaties met een prachtig kerstgeschenk van chocolade. Wij bieden een prachtig aanbod aan. Van een chocolade kerstboom tot een heerlijke doos ambachtelijke handgemaakt bonbons of een huisgemaakte kerststol.

 Bekijk hier de mogelijkheden voor bedrijven 

Mogelijkheden van Chocoladebezorgd

Bekijk alle mogelijke opties en zie wat er allemaal mogelijk is met onze chocolade! Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis! Heb je nog specifiekere wensen, neem dan contact met ons op en wij maken het mogelijk!