Chocoladeletters bestellen

Filters

Showing all 8 results

Departments

Price Filter

Laat alle 8 producten zien

Originele en handgemaakte chocoladeletters bestellen: Alle letters van A t/m Z speciaal voor jou gemaakt. Je kunt bij ons kleine en grote aantallen bestellen. Geen saaie chocoladeletters, maar hippe en luxe chocoladeletters in de smaken melk, wit en puur met verschillende leuke versieringen.

Wil je graag zakelijk chocoladeletters bestellen? Bijvoorbeeld chocoladeletters met logo? Hier vind je meer informatie—>

Chocoladeletters met een persoonlijke tintje

Naast dat je onze chocoladeletters kunt bestellen in de favoriet letter en smaak van de ontvanger, kun je elke chocoladeletter voorzien van een leuk kaartje met tekst. Voorzie dit kaartje van een leuk gedicht of een lieve tekst. Wil je graag anoniem blijven? Zorg er dan voor dat je geen naam achterlaat op het kaartje. Wacht niet te lang en begin pakjesavond in stijl.

Chocoladeletters bestellen van A t/m Z

Wij draaien onze hand er niet voor om. Bij ons kun je alle letters van het alfabet in de chocolade smaken melk wit en puur bestellen. Zo zit de favoriete letter van de ontvanger er altijd tussen en sla je de plank nooit mis. Zodra wij jouw bestelling ontvangen verzamelen wij de ingrediënten en gaan direct aan de slag.

Chocoladeletters met logo

Onze chocoladeletters met logo zijn een perfect geschenk voor relaties en personeel. Elke chocoladeletter kunnen wij voorzien van een chocolade schildje met jullie bedrijfslogo. Daarnaast is het mogelijk om de verpakking geheel naar wens te ontwerpen. Meer informatie over het versturen van jouw sinterklaasgeschenk of het aanvragen van een prijs ? Bekijk hier de mogelijkheden

Mogelijkheden van Chocoladebezorgd

Bekijk alle mogelijke opties en zie wat er allemaal mogelijk is met onze chocolade! Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis! Heb je nog specifiekere wensen, neem dan contact met ons op en wij maken het mogelijk!

chocoladeletters bestellen