Beterschap chocolade

Beterschap chocolade: een originele beterschapswens

Wil je een zieke vriendin, opa, tante of klasgenoot op een originele manier beterschap wensen? Verstuur een persoonlijk beterschap chocolade cadeau per post en verras met een heerlijke doos handgemaakt bonbons of een chocoladehart met eigen tekst. Uiteraard met een persoonlijke boodschap erbij!

frambloos
Show Filters

Toont alle 18 resultaten

Iemand een hart onder riem steken met chocolade

Steek iemand een (chocolade) hart onder de riem en verstuur een origineel beterschap cadeau per post. In een moeilijke tijd of als iemand ziek is, is het natuurlijk fijn om te weten dat er aan je wordt gedacht. Verstuur vandaag je chocolade om iemand beterschap te wensen.

Als je ziek bent is het natuurlijk slimmer om wat gezonder te eten zodat je de juiste vitamines binnen krijgt. Maar een heerlijk chocolaatje kan natuurlijk geen kwaad en het is ook nog eens heel erg lekker. En wat is er nou lekkerder dan een doosje handgemaakte bonbons of een chocolade hart met tekst erop.

Je hebt de keuze uit een doosje heerlijke voorgeselecteerde chocolade bonbons, maar je kan ook je eigen doosje bonbons samenstellen om iemand beterschap te wensen. Zo heb je de keuze uit een doosje van 5, 10,  15, 24 óf 35 bonbons. Dit doosje kan je zelf samenstellen, dus jij kiest de samen bonbons die in het doosje komen.

Stuk voor stuk handgemaakte chocolade om jouw zieke beterschap te wensen.

Liever een chocoladehart sturen? Dat natuurlijk ook. Je hebt de keuze uit verschillende chocolade harten met heerlijke decoraties. Bijvoorbeeld een hart met frambozen. Vol met vitamine C en gelukstofjes.

Beterschap chocolade met een persoonlijke boodschap

Een persoonlijke boodschap mag natuurlijk niet ontbreken bij jouw beterschap chocolade. Zo kan je iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt. Als je een persoonlijk kaartje toevoegt bij jouw bestelling, vergeet dan niet om je naam erbij te zetten, deze staat nergens anders vermeld.

Wanneer je op werkdagen voor 17:00 uur besteld, wordt de beterschap chocolade dezelfde dag nog verstuurd.