Chocolade bedankje

Of je nu iemand wilt bedanken omdat hij of zij je een gunst heeft verleend of omdat je iemand wilt bedanken voor zijn of haar goede zorgen: chocolade is dé manier om iemand te bedanken. Voor iedere ontvanger heeft Chocoladebezorgd het perfecte chocolade bedankje. Van smakelijke bonbons tot aan een groot chocolade hart. Bestel jouw handgemaakte chocoladegeschenk gemakkelijk online.

Chocolade bedankje
Show Filters

Toont alle 21 resultaten

Bedankt chocolade online bestellen

Met bedankt chocolade kun je iemand even goed in het zonnetje zetten. Of de chocolade nu voor een vriend, collega, familielid of een kennis is: wie waardeert nu niet een leuk en lekker chocolade geschenk? Bestel jouw chocolade bedankjes gemakkelijk online voor 12:00 uur bij Chocoladebezorgd, en wij zorgen ervoor dat het dezelfde dag nog meegaat met de postbode.

Verschillende soorten chocolade bedankjes

‘Bedankt’ kun je zeggen op veel verschillende manieren; van kleine chocolade bedankjes tot aan grote bedankt-chocoladepakketten. Stel zelf een doosje overheerlijke bonbons samen in de favoriete smaken van de ontvanger of kies voor een groot chocolade hart met persoonlijke tekst. Wil je iemand extra hartelijk bedanken, kies dan voor een van de bedankt pakketten.

Chocolade bedankjes met tekst

Ben je opzoek naar persoonlijke bedankt chocolade? Kies dan voor een chocolade hart. Deze kun je personaliseren met jouw persoonlijke boodschap. Zodra wij jouw bestelling ontvangen, gaan onze chocolatiers aan de slag met jouw persoonlijke chocolade hart. Voeg een kaartje toe met persoonlijke boodschap en voilà: een feestje om te ontvangen én versturen!

Grote aantallen bedankjes

Wil je meerdere mensen bedanken? Bijvoorbeeld je collega’s voor het harde werk het afgelopen jaar of je gasten voor het langskomen op een feest? Dat kan! Het is mogelijk op bestelling in grote aantallen chocolade geschenken te bestellen. Je krijgt al een leuke korting vanaf 20 stuks.

Maak jouw chocolade bedankje extra persoonlijk door het toevoegen van een bedrijfslogo of een persoonlijke verpakking. Dit is mogelijk vanaf 50 stuks.