Geslaagd / Examen

Slagen voor een examen kost natuurlijk bloed, zweet en tranen. Deze enorme inspanningen kun je maar beter verzachten met een heerlijk stuk chocolade. Chocoladebezorgd heeft diverse examen cadeaus van chocolade. Stel zelf een doosje bonbons samen of trakteer op een cadeaupakket met persoonlijke boodschap op het chocoladehart. Verras de geslaagde met een origineel examen cadeau van chocolade!

geslaagd chocolade
Show Filters

Resultaat 1–12 van de 22 resultaten wordt getoond

Een examen is pas geslaagd met chocolade

Iemand die geslaagd is, verdient uiteraard een felicitatie! Een standaard bos bloemen of een fles feestelijke prosecco zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar wij denken dat we een nóg specialer geslaagd cadeau voor je hebben: een doosje bonbons door jou zelf samengesteld! Zoek je een cadeau voor een andere festiviteit, kijk dan eens bij onze chocoladecadeaus voor andere gelegenheden.

Maak jouw chocoladecadeau persoonlijk

Bij Chocoladebezorgd is het mogelijk om jouw chocoladecadeau geheel persoonlijk te maken. Zo kun je een kaartje toevoegen met jouw persoonlijke boodschap en kies je uit een van onze luxe cadeauverpakkingen. Al onze producten zijn gemaakt van luxe, eerlijke chocolade en zijn bovendien handgemaakt. Zo weet je zeker dat je bij Chocoladebezorgd aan het juiste adres bent voor de juiste, heerlijke chocolade.

Mogelijkheden van Chocoladebezorgd

Stel zelf een doosje bonbons samen en bestel voor 12:00 uur, zodat wij je bestelling dezelfde dag verzenden. Lukt het niet om voor 12:00 uur een bestelling te plaatsen, maar wil je wel graag dat wij je chocolade dezelfde dag verzenden? Geen probleem! Bestel tot 17:00 uur onze last-minute chocolade, die wij dezelfde dag nog meegeven aan de postbode.