Geslaagd / Examen

Slagen voor een examen kost natuurlijk bloed, zweet en tranen. Deze enorme inspanningen kun je maar beter verzachten met een heerlijk stuk geslaagd chocolade. Chocoladebezorgd heeft diverse examen cadeaus van chocolade. Stel zelf een doosje bonbons samen of trakteer op dikke chocolade reep! Verras de geslaagde met een origineel examen cadeau van chocolade!

chocoladehart-geslaagd
Show Filters

Toont alle 19 resultaten

Een examen is pas geslaagd met chocolade

Iemand die geslaagd is, verdient uiteraard een felicitatie! Een standaard bos bloemen of een fles feestelijke prosecco zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar wij denken dat we een nóg specialer geslaagd cadeau voor je hebben: een doosje bonbons door jou zelf samengesteld! Hoe leuk is dat. Jij kiest zelf je de bonbons uit, een cadeau verpakking en als klap op de vuurpijl voeg je er een leuk kaartje aan toe.

Persoonlijke examen cadeaus van chocolade

Bij het behalen van je propedeuse, je rijbewijs, zwemdiploma of je hbo diploma hoort natuurlijk een cadeautje. Je hoeft iemand natuurlijk geen nieuwe auto cadeau te geven bij het behalen van zijn rijbewijs. Een doosje  bonbons of een dikke chocolade reep is natuurlijk ook leuk en vooral erg lekker. Wil je de afgestudeerde meneer of mevrouw echt iets speciaals geven? Verstuur dan een persoonlijk examen cadeau van chocolade. Bij Chocoladebezorgd is het mogelijk om jouw examen kado geheel persoonlijk te maken. Zo kun je een kaartje toevoegen met jouw persoonlijke boodschap en kies je uit een van onze luxe cadeauverpakkingen. Al onze producten zijn gemaakt van luxe, eerlijke chocolade en zijn bovendien handgemaakt. Zo weet je zeker dat je bij Chocoladebezorgd aan het juiste adres bent voor de juiste, heerlijke chocolade.

Bestel jouw geslaagd chocolade online

Heb je eenmaal het perfecte kado gevonden? Dan is het tijd om te bestellen. Bestel je geslaagd cadeau voor 17:00 uur, zodat wij je bestelling dezelfde dag verzenden. Liever op een andere datum verzenden? Geen probleem. Bij het afrekenen kies je zelf je gewenste verzenddatum.