Geslaagd / Examen

Filters

Showing 1–12 of 18 results

Toon 12/24/Alles

Departments

Price Filter

Tonen 1-12 van 18 producten

Examen cadeaus van chocolade

Slagen voor een examen kost natuurlijk bloed, zweet en tranen. Hoe kun je deze enorme inspanningen nu beter verzachten dan met een prachtig chocoladecadeau. Chocoladebezorgd heeft diverse examen cadeaus van chocolade, zoals bijvoorbeeld een doosje zelf samen te stellen bonbons of een uniek chocoladehart met jouw eigen gepersonaliseerde tekst. Zo kun je de afgestudeerde met de heerlijke, luxe chocolade van Chocoladebezorgd eens lekker verwennen! Kijk hieronder voor alle mogelijkheden.

Een examen is pas geslaagd met chocolade

Iemand die geslaagd is, verdient uiteraard een blijk van waardering. Een standaard bos bloemen of een fles lauw geworden prosecco is natuurlijk lang niet zo leuk. Daarom heeft Chocoladebezorgd iets leuks: een fles champagne gemaakt van luxe chocolade! Daar kun je nog eens leuk mee ‘proosten’!  Daarnaast zijn er diverse andere manieren om maar niet met die cliché bos bloemen aan te komen. Zoek je toch een cadeau voor een andere gelegenheid, kijk dan eens bij onze andere categorieën.

Maak jouw chocoladecadeau persoonlijk

Bij Chocoladebezorgd is het mogelijk om jouw chocoladecadeau geheel persoonlijk te maken. Zo kun je een kaartje toevoegen met jouw persoonlijke boodschap, of kun je in sommige gevallen zelfs een persoonlijke boodschap van chocolade toevoegen! Al onze producten zijn gemaakt van luxe, eerlijke chocolade en zijn bovendien handgemaakt. Zo weet je zeker dat je bij Chocoladebezorgd aan het juiste adres bent voor de juiste, heerlijke chocolade.

Mogelijkheden van Chocoladebezorgd

Bekijk alle mogelijke opties en zie wat er allemaal mogelijk is met onze chocolade! Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis! Heb je nog specifiekere wensen, neem dan contact met ons op en wij maken het mogelijk!