Smakelijk chocolade cadeau voor verjaardag

Heb je geen tijd meer om naar de stad te gaan voor een verjaardagscadeau? Bestel dan gemakkelijk en snel online bij Chocoladebezorgd en laat je chocolade kado bezorgen op de verjaardag van de ontvanger. Voeg nog een leuke kaart toe met persoonlijke boodschap en voilà: een origineel én bijzonder lekker cadeau! Voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Kado bezorgen verjaardag
Show Filters

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Variaties chocolade verjaardag

Het assortiment van Chocoladebezorgd is uniek en erg breed: we hebben voor ieder wat wils! Geef een heerlijk doosje bonbons cadeau of stel zelf een doosje samen met bonbons in jouw favoriete smaken. Met keuze uit maar liefst 21 smaken, is de keuze reuze.

Geef je liever iets anders cadeau? Kies dan voor een prachtig chocoladehart met een persoonlijke boodschap. De chocolade harten zijn verkrijgbaar met verschillende toppings, zoals: mini marshmallows, chocolade hartjes, zeezout karamel, noten en confetti.

Kies de favoriete chocoladesmaak van de jarige en laat ons weten welke tekst wij op het chocolade hart mogen decoreren. Zodra wij jouw bestelling ontvangen, gaan onze chocoladespecialisten aan de slag. Met vloeibare chocolade schrijven we jouw persoonlijke tekst op het hart van chocolade. Hierna verpakken en verzenden wij deze zorgvuldig naar de gelukkige ontvanger.

Chocolade kado bezorgen voor een verjaardag

Heb je geen tijd meer om naar de stad te gaan voor een verjaardagscadeau? Bestel dan gemakkelijk en snel online bij Chocoladebezorgd en laat je chocolade kado bezorgen op de verjaardag van de ontvanger. Voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden! Kies een kaartje met persoonlijke boodschap en laat jouw bestelling  afleveren bij de ontvanger.

(H)Eerlijk verjaardagsgeschenk

Alle chocoladegeschenken om als kado te bezorgen voor een verjaardag, maken we van eerlijke Belgische Callebaut chocolade. Dit is UTZ gecertificeerde chocolade van hoogwaardige kwaliteit. Door te kiezen voor een eerlijk verjaardagscadeau, ondersteun je cacaoboeren. Onze chocolade helpt het levensonderhoud van duizenden cacaoboeren en hun families te verbeteren.

Kiezen voor een eerlijk, origineel én overheerlijk kado bezorgen voor een verjaardag, doe je bij Chocoladebezorgd!