Verjaardag

Verjaardag chocolade om iemand te feliciteren. Of voor het slagen, nieuwe baan, nieuw gezinslid of promotie? Zeg gefeliciteerd met chocolade! Niets is zo leuk als een persoonlijke boodschap met chocolade om iemand te feliciteren met een heugelijke gebeurtenis.

verjaardag bonbons
Show Filters

Toont alle 20 resultaten

Verjaardag chocolade: een originele manier om iemand te feliciteren

Er zijn veel momenten waarop je iemand kan feliciteren, zoals een nieuwe woning, jubileum of verloving. Wil je dit op een originele manier doen? Denk dan eens aan chocolade om gefeliciteerd te zeggen. Chocolade doet het goed bij jong en oud.

Verras het feestvarken met een prachtige verjaardag chocolade. Bij Chocoladebezorgd vind je talloze leuke, unieke en vooral lekker chocoladecadeaus. Dit kan een chocoladehart zijn, maar ook een doosje overheerlijke bonbons.

Dit doosje bonbons kan je zelf samenstellen. Zo kan je kiezen uit verschillende smaken, bijvoorbeeld alleen de smaken die de ontvanger lekker vindt.

Daarnaast bieden we ook verschillende chocolade harten aan met verschillende toppings zoals confetti en marshmallows of een heerlijke chocolade reep.

Met de hand gemaakte gefeliciteerd chocolade

Al onze gefeliciteerd cadeaus worden met de hand gemaakt. Daarom zien ze er stuk voor stuk anders uit. De vloeibare chocolade wordt in een mal gegoten, en wordt de chocolade versierd met verschillende lekkere toppings. Vervolgens moet de chocolade eerst uitharden en verpakken we het in een luxe cadeau verpakking.

Ook onze bonbons worden met de hand gemaakt, net als de vullingen. Vervolgens worden de bonbons met de hand versierd. Ze worden verpakt in doosjes van 5, 10 of 15 stuks, klaar om naar jouw ontvanger te versturen.

Persoonlijke boodschap bij de verjaardag chocolade

Naast een prachtig chocolade cadeau kun je ook nog een kaartje bij je verjaag chocolade voegen. Hier kan je je persoonlijke boodschap op plaatsen. Vergeet ook niet om je naam erbij te zetten, want deze wordt nergens anders vermeld. Het is wel zo leuk als de ontvanger weet van wie hij of zij het cadeau heeft ontvangen. Tenzij je natuurlijk anoniem wil blijven.

Variaties chocolade verjaardag

Het assortiment van Chocoladebezorgd is uniek en erg breed: we hebben voor ieder wat wils! Geef een heerlijk doosje bonbons cadeau of stel zelf een doosje samen met bonbons in jouw favoriete smaken. Met keuze uit maar liefst 21 smaken, is de keuze reuze.

Geef je liever iets anders cadeau? Kies dan voor een prachtig chocolade hart of een lekkere chocolade reep. De chocolade harten zijn verkrijgbaar met verschillende toppings, zoals: mini marshmallows, chocolade hartjes, zeezout karamel, noten en confetti. Zodra wij jouw bestelling ontvangen, gaan onze chocoladespecialisten aan de slag. Met vloeibare chocolade maken wij de mooie chocolade creaties. Zodra de chocolade is uitgehard verpakken wij jouw cadeau in een luxe cadeau verpakking.

Chocolade kado bezorgen voor een verjaardag

Heb je geen tijd meer om naar de stad te gaan voor een verjaardagscadeau? Bestel dan gemakkelijk en snel online bij Chocoladebezorgd en laat je chocolade kado bezorgen op de verjaardag van de ontvanger. Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden! Kies een kaartje met persoonlijke boodschap en laat jouw bestelling  afleveren bij de ontvanger.

(H)Eerlijk verjaardagsgeschenk

Alle chocoladegeschenken om als kado te bezorgen voor een verjaardag, maken we van eerlijke Belgische Callebaut chocolade. Dit is UTZ gecertificeerde chocolade van hoogwaardige kwaliteit. Door te kiezen voor een eerlijk verjaardagscadeau, ondersteun je cacaoboeren. Onze chocolade helpt het levensonderhoud van duizenden cacaoboeren en hun families te verbeteren.

Kiezen voor een eerlijk, origineel én overheerlijk kado bezorgen voor een verjaardag, doe je bij Chocoladebezorgd!