Gefeliciteerd

Filters

Showing 1–12 of 18 results

Toon 12/24/Alles

Departments

Price Filter

Tonen 1-12 van 18 producten

Verjaardagscadeau van chocolade

Hoera! Iemand is jarig! Hoe kun je iemand die jarig is het beste verrassen? Juist, door een mooi verjaardagscadeau van chocolade. Bij Chocoladebezorgd zijn talloze leuke, unieke en vooral lekkere chocoladecadeau’s. Van een verjaardagshart of een fraaie chocoladepump tot geheel zelf samen te stellen bonbons. Kijk hieronder voor alle varianten.

Bij een verjaardag hoort chocolade

Laten we eerlijk zijn, geen chocolade op een verjaardag is geen verjaardag. Wanneer je op de koffie komt tijdens een verjaardag is een doosje zelf samen te stellen bonbons natuurlijk een prachtig cadeau! Je kiest jouw eigen smaken en kunt zelfs een persoonlijke tekst of boodschap toevoegen om jouw cadeau extra persoonlijk te maken. Zo maak je je gepersonaliseerde chocoladecadeau nog unieker!

Andere manieren om te feliciteren

Uiteraard biedt Chocoladebezorgd niet alleen de mogelijkheid om iemand te feliciteren met zijn of haar verjaardag. Ook voor andere gebeurtenissen die gevierd mogen worden heeft Chocoladebezorgd diverse leuke chocoladecadeaus! Wij hebben chocoladecadeaus voor mensen die zojuist in het huwelijksbootje zijn gestapt, maar ook voor iemand die zojuist een huis heeft gekocht of gehuurd. Is er iemand geslaagd op school? Ook daarvoor ben je bij Chocoladebezorgd aan het juiste adres!

Mogelijkheden van Chocoladebezorgd

Bekijk alle mogelijke opties en zie wat er allemaal mogelijk is met onze chocolade! Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis! Heb je nog specifiekere wensen, neem dan contact met ons op en wij maken het mogelijk!