Dag van de Verpleging

Ieder jaar, op 12 mei, vieren we de Dag van de Verpleging. Meer dan ooit beseffen we ons hoe belangrijk de zorgsector is. Op de Dag van de Verpleging zetten we alle verpleegkundigen en verzorgers in het zonnetje en staan we stil bij het feit dat zij onmisbaar zijn voor onze samenleving.

boeket bloemen
Show Filters

Toont alle 11 resultaten

Dag van de Verpleging

Wil jij iemand uit de zorg in de watten leggen? Laat weten dat je onze verpleegkundigen en zorgverleners waardeert en verras ze met onze (h)eerlijke handgemaakte chocolade. Kies voor een doos prachtige bonbons of decoreer je eigen tekst op een hart van chocolade

Bonbons met eigen verpakking

Wil jij als werkgever collega’s verrassen met handgemaakte bonbons? Trakteer op een origineel relatiegeschenk en personaliseer het doosje bonbons met bijvoorbeeld het logo, eventuele tekst en een vrolijke achtergrond. Via ons ontwerpsjabloon kun je zelf een verpakking ontwerpen. Ben je niet zo creatief? Geen zorgen! Wij helpen je graag.

Dag van de Verpleging of Dag van de Zorg?

Deze speciale dag zorgt regelmatig voor verwarring, want: is het nu de Dag van de Verpleging of de Dag van de Zorg? Sinds 12 mei 1964 viert Nederland de Dag van de Verpleging, de geboortedag van Florence Nightingale. Overal ter Wereld wordt Florence gezien als de grondlegster van de moderne verpleegkunde. Ruim een eeuw na haar dood, herdenken we ieder jaar op haar geboortedag haar toewijding en kennis van het vak.  Zo staan we elk jaar op 12 mei stil bij de kennis en kunde van onze verpleegkundigen en is Dag van de Verpleging de terecht benaming van deze herdenkingsdag.