Moederdag chocolade

Het leukste én lekkerste cadeau voor moeder: verras de liefste mama met heerlijke Moederdag chocolade. Geef een heerlijk doosje handgemaakte bonbons cadeau of verras met een prachtig chocolade hart. Gegarandeerd een uniek, origineel en persoonlijk Moederdag cadeau van chocolade.

moederdag-chocolade
Show Filters

Toont alle 14 resultaten

Moederdag chocolade cadeau versturen

De tweede zondag van mei is het weer Moederdag: de dag om jouw moeder eens goed in de watten te leggen! Verras haar met heerlijke Moederdag chocolade en stel een doosje bonbons samen met haar favoriete smaken, pak uit met onze Box of Love of ga voor een handgemaakt chocoladehart met vrolijke topping van bijvoorbeeld frambozen en karamel. Een origineel cadeau voor moeder, dat altijd in de smaak valt!

Heerlijk cadeau voor moeder

Onze handgemaakte Moederdag bonbons zijn een perfect cadeau voor een moeder die alles heeft; liefde gaat immers door de maag en wie wordt er nu niet blij van een doos liefdevolle bonbons.  Stel zelf een doos bonbons samen met de lievelingssmaken van jouw moeder en kies uit een exemplaar van 5, 10, 15, 24 óf 35 oogverblindende bonbons in één doosje. Jouw moederdag bonbons worden met de hand gemaakt, zorgvuldig verpakt en verstuurd. Voeg een luxe cadeauverpakking en leuke kaart toe met persoonlijke boodschap, en voilà: jouw originele Moederdag cadeau is compleet!

Geen enkele bonbons is hetzelfde, want alle bonbons worden met de hand geschilderd. Je hebt de keuze uit verschillende bonbon smaken en speciale seizoensvullingen.

Wil je jouw moeder nog een beetje extra verrassen? Kies dan voor de bloemen bonbon box of een hart van bonbons. De bloemen bonbon box bestaat uit 21 handgemaakte bonbons en het hart van bonbons bestaat uit 20 heerlijke bonbons. Geef een persoonlijke touch aan jouw Moederdag cadeau en kies voor de DIY Moederdag editie van het Boeket Bloemen of Box of Love.

We verrassen je moeder met verschillende smaken bonbons. Uiteraard houden we rekening met eventuele allergieën of voorkeuren.

Tijd om je moeder te verwennen voor Moederdag met verrukkelijke chocolade!

Moederdag bloemen en chocolade

Moeders zijn gek op bloemen, maar natuurlijk ook op chocolade. Met Moederdag geven van dan ook veel bloemen en chocolade cadeau. Een bloemetje is altijd goed en daarom een erg populair cadeau voor moederdag. Maar wat nou als je moeder gek is op bloemen én chocolade? Dan koop je gewoon een doos fijne moederdag chocolade in de vorm van een boeket bloemen. Speciaal voor Moederdag hebben stelden wij een speciale Moederdag bloemen en chocolade box samen. Een luxe bloemendoos gevuld met 21 heerlijke bonbons. Bezorgd in een luxe doos met daarin 21 oogverblindende bonbons mooi verpakt en geleverd met een exclusief smaken boekje. Met dit cadeau zal mama stralen met Moederdag!

Moederdag chocolade online bestellen

Jouw Moederdag chocolade bestel je gemakkelijk, simpel en snel online. Onze Moederdag cadeautjes passen door de brievenbus, ideaal om te versturen voor een Moederdag op afstand.

Naast de heerlijke chocolade kun je ook een persoonlijk kaartje meesturen. Zo weet jouw liefste moeder wie het chocoladecadeautje gestuurd heeft.

Nog een tip van onze chocolatiers: bestel op tijd, want zo weet je zeker dat jouw moeder het cadeau op tijd in huis heeft!