Moederdag

Moederdag chocolade: Verras de allerliefste moeder

Verras de liefste, leukste en beste mama van de hele wereld met heerlijke Moederdag chocolade. Geef een heerlijk doosje bonbons of een persoonlijk chocolade hart cadeau. Gegarandeerd een uniek, origineel en handgemaakt cadeautje voor Moederdag.

Moederdag
Show Filters

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Verdient jouw liefste moeder ook de lekkerste chocolade?

Dan is een pakketje handgemaakte bonbons zeker iets voor jou! Je hebt de keuze uit 5, 10 of 15 bonbons in één doosje. Deze bonbons worden speciaal voor jouw moeder handgemaakt. Jij kiest zelf de vullingen en wij maken er een feestje van.

Geen enkele bonbons is hetzelfde, want alle bonbons worden handgemaakt en handgeschilderd. Je hebt de keuze uit verschillende vullingen en speciale seizoensvullingen.

Wil je jouw moeder nog een beetje extra verrassen? Kies dan voor de bloemen bonbon box of een hart van bonbons. De bloemen bonbon box bestaat uit 21 handgemaakte bonbons en het hart van bonbons bestaat uit 20 heerlijke bonbons.

We verrassen je moeder met verschillende smaken bonbons. Uiteraard houden we rekening met eventuele allergieën of voorkeuren.

Naast heerlijke bonbons voor Moederdag kan je ook kiezen voor een prachtig versiert chocolade hart voor de beste mama. Kies één van onze standaard harten of maak er eentje met een persoonlijke boodschap. Daarnaast kun je ook kiezen voor een combinatie van een chocolade hart en een doosje bonbons.

Tijd om je moeder te verwennen voor Moederdag met chocolade!Moederdag chocolade

Moederdag chocolade online bestellen

Jouw Moederdag chocolade bestel je gemakkelijk, simpel en snel online. Onze Moederdag cadeautjes passen gemakkelijk door de brievenbus, ideaal voor een Moederdag op afstand.

Naast de heerlijke chocolade kun je ook een persoonlijk kaartje meesturen. Zo weet jouw liefste moeder wie het chocoladecadeautje gestuurd heeft.

Nog een tip van onze chocolatiers: bestel op tijd, want zo weet je zeker dat jouw moeder het cadeau op tijd in huis heeft.