Vaderdag chocolade

Samen door het bos rennen, de auto wassen of onder het zwarte zand na een middagje tuinieren… Hij leerde je fietsen, vertelde je dat je nooit bang hoeft te zijn en gaf je je eerste biertje… Wat betekent jouw vader voor jou? Zet jouw superheld in het zonnetje op 19 juni en toon je liefde met heerlijke Vaderdag chocolade. Stel een doosje bonbons samen met de lievelingssmaken van jouw vader of verras hem met een prachtig hart vol luxe noten.

vaderdag-chocolade-cadeau
Show Filters

Toont alle 11 resultaten

Een heerlijk cadeau voor papa

Wie dacht dat je enkel vrouwen blij maakt met chocolade, zat ernaast: verras de liefste papa met de lekkerste Vaderdag chocolade! Speciaal voor Vaderdag creëerden we twee speciale bonbons met een robuuste vulling. Verras jouw vader, broer, vriend of andere man op Vaderdag met een origineel chocolade cadeau. Stel zelf een doosje bonbons samen en voeg onze speciale bonbons toe met een vulling van whisky en kasteelbier. Kies uit een van onze luxe cadeauverpakkingen en voeg een leuke kaart toe met daarop een persoonlijke boodschap voor Vaderdag.

Is jouw vader een échte chocoladeliefhebber? Verras hem dan met een liefdevol chocoladehart óf pak uit met een chocolade cadeaupakket, die bestaat uit een chocoladehart én een doosje met 15 handgemaakte bonbons. Onze chocoladeharten maken we van eerlijke pure, melk en witte Belgische Callebaut chocolade, gedecoreerd met een feestelijk topping. Verras je vader met heerlijke Vaderdag chocolade en geef het chocoladehart ‘Jij bent goud waard’ cadeau, met een topping van luxe noten.

Laat je Vaderdag chocolade versturen

Tover op Vaderdag een glimlach op het gezicht van je vader als hij de brievenbus opent en een luxe doosje chocolade cadeau krijgt. Helemaal door jou zelf samengesteld en verstuurd per brievenbuspost. Laat je persoonlijke en originele cadeau voor papa door ons versturen op een door jou gekozen verzenddatum, handig!  Bestel op werkdagen voor 17:00 uur en wij versturen jouw chocolade cadeau dezelfde dag. Kies voor standaard verzending als brievenbuspakketje, DHL-pakket of verzend je Vaderdag chocolade als koelpakket wanneer het warmer is dan 25 graden.