Valentijn

Op 14 februari  vieren we de Dag van de Liefde, oftewel: Valentijnsdag. De dag waarop we ons hart blootleggen aan onze geliefden, vrienden, familie of stille liefdes. De dag waarop we elkaar verwennen met zoete cadeautjes; liefde gaat immers door de maag. Wat dat betreft, ben je bij ons dus aan het goede adres! Onze luxe valentijn chocolade cadeautjes zijn niet alleen reuzelekker, maar ook een ware lust voor het oog. Bovendien kun jij jouw Valentijn chocolade personaliseren: Kies zelf je bonbons smaken, een leuke cadeau verpakking en voeg er een liefdevol kaartje met tekst aan toe.

valentijn chocolade
Show Filters

Toont alle 17 resultaten

Valentijn chocolade voor Valentijnsdag

Valentijnsdag is nog altijd populair. Begrijpelijk, want het is dé gelegenheid om iemand te laten weten dat je gek op hem of haar bent. Hoe je dat doet? Je kunt natuurlijk bloemen of een kaartje sturen. Of gewoon zeggen: Ik hou van jou. Mar met chocolade breng je die boodschap natuurlijk duidelijk over! Wie smelt er nu niet bij het zien van zo’n lekker doosje valentijn chocolade. En gezien liefde door de maag gaat, zit je bij Chocoladebezorgd helemaal gebakken! Onze handgemaakte valentijn chocolade in luxe verpakking is hét perfecte cadeau voor Valentijnsdag. Naast dat de chocolade er prachtig uitziet en verrukkelijk smaakt, geeft het je ook nog een goed gevoel. En dat heeft niet alleen met Valentijn te maken! Wij gebruiken namelijk eerlijke Callebaut chocolade. Door iemand te verrassen met onze Valentijn chocolade, scoor je niet alleen zelf punten, maar steun je ook de cacaoboeren in Zuid-Afrika.

Maak je Valentijn chocolade persoonlijk!

Kies je voor Chocoladebezorgd, dan kies je voor een origineel én persoonlijk valentijnscadeau van chocolade. Niet alleen passen onze chocoladecadeaus door de brievenbus, je kunt jouw cadeau ook nog personaliseren. Kies je eigen chocolade smaken, een leuke verpakking en voeg een kaartje toe met persoonlijke boodschap. Ben jij juist een geheime aanbidder? Dit kan natuurlijk ook, een echt Valentijn mysterie!

Valentijn chocolade bestellen en versturen

Wil jij je liefste verrassen met Valentijn bonbons of andere Valentijn chocolade? Je kunt je valentijn chocolade bestellen Geef je bestelling 1 werkdag van te voren op, dan zorgen wij ervoor dat je chocolade verrassing op 14 februari wordt bezorgd. Al eerder genieten van onze chocolade? Dat kan natuurlijk ook! Tijdens het bestellen kun je zelf een verzenddatum kiezen. Op de door jou gekozen dag versturen wij je chocolade kado.

Stille aanbidder? Anonieme Valentijn bonbons versturen

Anoniem valentijn chocolade versturen? Ben je gek op iemand, maar durf je hem of haar dat (nog) niet te laten weten? Laat ons dan je valentijn bonbons versturen. Wij sturen je Valentijn bonbons naar je grote liefde zonder de afzender bekend te maken. Als dat geen leuke verrassing is! Durf je jezelf wel bekend te maken, dan kun je uiteraard een leuk kaartje toevoegen met een lieve tekst. Onze bonbons worden in een brievenbuspakketje verstuurd. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw Valentijn het cadeautje misloopt.

Wat maken onze valentijn bonbons zo uniek?

Naast dat wij gebruik maken van de beste Belgische chocolade zorgen onze chocolade cupido’s dagelijks voor mooie designs. Jaarlijks bedenken wij weer de meest creatieve designs voor Valentijnsdag. Mooie gekleurde bonbons om iemand de liefde mee te verklaren. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat de bonbons er niet alleen mooi uit zien maar ook nog eens heerlijk smaken. Door gebruik te maken van verse ingrediënten en de allerbeste chocolade smaken onze bonbons ook nog eens voortreffelijk. En als kleine verrassing voegen wij er een beetje extra liefde aan toe. Bestel vandaag nog jouw doosje bonbons en verras je geliefde met Valentijnsdag.