Valentijn

Beginnen de vlinders in jouw buik al weer te vladderen? Valentijnsdag staat voor de deur: de dag waarop we onze geliefden eens goed in de watten leggen. Liefde gaat door de maag, dus onze tip is heel simpel: geef verrukkelijke chocolade van Chocoladebezorgd cadeau! Handgemaakte luxe bonbons en prachtige chocoladeharten met eigen tekst: hier ga jij jouw valentijn zeker mee verrassen!

Collega’s of relaties verrassen op Valentijnsdag? Bekijk hier de zakelijke mogelijkheden.

valentijn chocolade
Show Filters

Resultaat 1–12 van de 27 resultaten wordt getoond

Valentijn chocolade voor Valentijnsdag

Op 14 februari vieren we de Dag van de Liefde: Valentijnsdag. Op Valentijnsdag laten we onze geliefden weten hoe dol we op ze zijn. En gezien liefde door de maag gaat, zit je bij Chocoladebezorgd helemaal gebakken! Onze handgemaakte chocolade in luxe verpakking is hét perfecte cadeau voor Valentijnsdag. Naast dat de chocolade er prachtig uitziet en verrukkelijk smaakt, geeft het je ook nog een goed gevoel. En dat heeft niet alleen met Valentijn te maken! Wij gebruiken namelijk eerlijke Callebaut chocolade. Door iemand te verrassen met onze Valentijn chocolade, scoor je niet alleen zelf punten, maar steun je ook de cacaoboeren in Zuid-Afrika.

Maak je Valentijn chocolade persoonlijk!

Kies je voor Chocoladebezorgd, dan kies je voor een origineel én persoonlijk valentijnscadeau. Niet alleen passen onze chocoladecadeaus door de brievenbus, je kunt jouw cadeau ook nog personaliseren. Laat bijvoorbeeld een lieve of leuke tekst decoreren op een chocoladehart of voeg een kaartje toe met persoonlijke boodschap. Ben jij juist een geheime aanbidder? Dit kan natuurlijk ook, een echt Valentijn mysterie!