World Chocolate Day

Op World Chocolate Day – ook wel International Chocolate Day – prijzen we het lekkerste stukje eetbare hemel op aarde: chocolade. En dat is niet voor niets: chocolade is een van de meest geliefde voedselproducten ter wereld. Daar stemmen wij zonder tegensputteren mee in!

World Chocolate Day
Show Filters

Toont alle 14 resultaten

Ieder jaar op 13 september vieren we wereldwijd de geboorte van chocolade. Op International Chocolate Day vieren we op de verjaardag van Milton S. Hershey: banketbakker en oprichter van het beroemde Hershey Chocolate Company.

Op iedere 7 juli herdenken we de dag dat chocolade voor het eerst in Europa werd geïntroduceerd. Omdat chocolade geen persoon is van vlees en bloed, kunnen we haar niet feliciteren. Er zit niets anders op, dan op deze dagen je geliefden maar te trakteren op een gepast geschenk van chocolade. Bij Chocoladebezorgd ben je aan het juiste adres: je kiest uit de mooiste en lekkerste handgemaakte chocoladecadeaus van eerlijke Callebaut chocolade. Stel je eigen doosje bonbons samen of decoreer een persoonlijke boodschap op een hart van chocolade!