Roomboter amandelletter

Roomboter amandelletter

11.25

Roomboter amandelletter op ambachtelijke wijze gemaakt!

De spijs is het bewijs. Maak het sinterklaasfeest compleet met deze overheerlijke roomboter amandelletter.
Onze roomboter amandel letters worden met de  hand gemaakt van 100% amandelspijs met echte roomboter.

Verpakt in een luxe doos.

Specificaties:
Gewicht: 500 gram 

Let op: levertijd van dit product is +- 2 dagen

Uitverkocht

Artikelnummer: 514 Categorie:
000

Roomboter amandelletter op ambachtelijke wijze gemaakt!

De spijs is het bewijs. Maak het sinterklaasfeest compleet met deze overheerlijke roomboter amandelletter.
Onze roomboter amandel letters worden met de  hand gemaakt van 100% amandelspijs en echte roomboter.

Dit is een perfect sinterklaas cadeau voor uw relaties, klanten of personeel. Zij zullen de smaak van het ambacht waarderen.

Roomboter amandelletter gemaakt van de beste ingrediënten 

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste ingrediënten. Het gebruik van 100% amandelspijs heeft onze prioriteit.  Dit is een mengsel van amandelen en suiker. Wij maken geen gebruik van banketbakkersspijs.  Dit is spijs waar i.p.v. amandelen gemalen witte bonen of gemalen abrikozen pitten aan toe worden gevoegd. Hierdoor kunnen de letters goedkoper worden verkocht. Helaas vast de smaak vaak tegen. Door gebruik te maken van 100% amandelspijs zijn onze roomboter amandelletters van hoge kwaliteit en zeer smaakvol.

Roomboter amandelletter met logo

Een roomboter amandelletter en uw bedrijfslogo laat u een blijk van waardering zien aan uw relaties, personeel en klanten. Tevens is het een originele en lekkere manier van verassen.Want geeft u een smaakvol product met uw logo en persoonlijke wens dan zal dit een positief resultaat hebben op de samenwerking en een positief beeld van uw organisatie. U kunt bij ons uw amandelletter met logo bestellen. Upload uw logo, voeg een persoonlijk kaartje toe en verstuur uw roomboter amandelletters het land in. Bij ons verstuurd u kwaliteit!

Laat uw roomboter amandeletter bezorgen

Laat uw roomboter amandelletters bezorgen door heel het land voor slecht €4,95 per adres. We willen er uiteraard alles aan doen om uw banketletter zo uniek mogelijk te maken. Heeft u speciale wensen voor uw roomboter amandeletter neem dan vrijblijvend contact met ons op.  Ook voor grote aantallen en kortingen kun u contact met ons opnemen dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken voor het versturen van uw amandelletters.

 

 

Reviews(0)

Reviews

Schrijf een review

Eerste pagina “Roomboter amandelletter”