Chocolade hart met tekst

Wij decoreren jouw persoonlijke wens op het door jou gekozen hart. Zodra wij de bestelling ontvangen gaan onze chocolade specialisten aan de slag. Ze maken het door jou gekozen hart waarna ze deze voorzien met de opgegeven tekst. Zij decoreren de tekst met witte chocolade op het hart. Hierna verpakken wij jouw bestelling zorgvuldig en versturen deze naar de gelukkig ontvanger. 

Onze chocolade cadeaus zijn 100% handmade en gemaakt van eerlijke chocolade!

Een gepersonaliseerd chocolade hart

Heb jij iemand lief en zoek je een leuk geschenk? Dan ben je bij Chocoladebezorgd.nl op het juiste adres! In ons assortiment chocolade harten hebben we voor ieder wat wils. Indien je voor 12:00 uur besteld, bezorgen wij de chocolade de volgende werkdag, of kies een andere bezorg datum bij het afrekenen.

Onze chocolade harten zijn er in alle soorten en maten. Kies een smaak, vul jouw persoonlijke tekst in en voeg een kaartje toe. Daarnaast hebben we ook verschillende toppings voor op de chocolade, zoals hazelnoten, smarties en karamel zeezout! Alle ingrediënten voor een perfect chocolade cadeau.

Ben je toch op zoek naar een ander uniek chocolade cadeau? Kijk dan eens bij de rest van ons assortiment, bijvoorbeeld bonbons! Heb je een specifieke vraag of wens? Neem gerust contact met ons op!

Een leuke verassing voor een verjaardag, huwelijk, liefde of om iemand een hart onder de riem te steken.

Nederland en België

Geleverd in Nederland en België

100% tevredenheidsgarantie

Snelle klantenservice

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilige betalen

Ideal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd2019

betaalmethoden