100% Handmade!

Originele chocolade cadeaus

Luxe cadeauverpakking

Chocolade hart bestellen

Geef een persoonlijk chocolade hart cadeau. Want wat is er nu leuker dan een hart van chocolade met een lieve, leuke of grappige tekst te ontvangen. Bij Chocoladebezorgd heb je de keuze uit diverse vrolijke chocolade harten met verschillende decoraties. Verklaar iemand de liefde of steek iemand een hart onder de riem met onze chocolade harten met tekst. Maak je verrassing extra speciaal door er een kaartje met tekst aan toe te voegen.

Chocolade harten bestellen

Voor elke gelegenheid  kun je bij ons mooie chocolade harten bestellenx. Een confetti hart voor een verjaardag of een liefdes hart om iemand de liefde te verklaren. Wij decoreren jouw persoonlijke tekst op het door jou gekozen hart. Kies de favoriete chocolade smaak van de ontvanger en laat ons weten welke tekst wij op het chocolade hart mogen decoreren. Zodra wij de bestelling ontvangen gaan onze chocolade specialisten aan de slag. Met chocolade schrijven we jouw opgegeven tekst op het hart van chocolade. Hierna verpakken en verzenden wij deze zorgvuldig naar de gelukkige ontvanger. 

Chocolade hart versturen

Wij versturen alle chocolade cadeaus van maandag t/m vrijdag. Bij het afrekenen kun je een gewenste verzenddatum kiezen. Op deze dag versturen wij jouw chocolade cadeau. Over het algemeen worden de meeste pakketjes dan de volgende dag geleverd. Om je verrassing extra leuk te maken verpakken wij alle chocolade harten in een luxe cadeau verpakking.

Heb jij iemand lief en zoek je een leuk geschenk? Dan ben je bij Chocoladebezorgd.nl op het juiste adres!

Ben je toch op zoek naar een ander uniek chocolade cadeau? Kijk dan eens bij de rest van ons assortiment, bijvoorbeeld bonbons! Heb je een specifieke vraag of wens? Neem gerust contact met ons op!

Een leuke verassing voor een verjaardag, huwelijk, liefde of om iemand een hart onder de riem te steken.

chocolade hart met tekst
chocolade hart pasen
Nederland en Belgi√ę

Geleverd in Nederland en Belgi√ę

100% tevredenheidsgarantie

Snelle klantenservice

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilige betalen

Ideal, Creditcard en Paypal