Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Chocolade verzendservice

Wil jij jouw luxe handgemaakte chocolade laten bezorgen op verschillende adressen? Dat kan! Bij een bestelling van 10 chocoladegeschenken of meer, kun je gebruikmaken van onze chocolade verzendservice.

chocolade verzendservice

Chocolade door de brievenbus

Onze prachtige chocoladeletters, handgemaakte chocoladeharten en luxe bonbons zijn naast een origineel relatiegeschenk, helemaal brievenbusproof. Superhandig, want de ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen. Een originele verrassing op de deurmat!

Het enige wat jij hoeft te doen, is ons Excel-bestand invullen met de adressen van de ontvangers. Zorg ervoor dat je de juiste informatie in de daarvoor bestemde kolommen zet en stuur het ingevulde Excel-bestand mee met je bestelling, die je per e-mail bij ons aanlevert. We hebben de volgende gegevens nodig:

  1. Gewenst product en aantal stuks
  2. Ingevuld adressenbestand
  3. Keuze cadeauverpakking
  4. Eventuele tekst voor op het kaartje
  5. Gewenste verzenddatum
  6. Factuurgegevens en kostenplaats

Veilig en snel verzenden

Alle adressen verzameld? Nog even dubbelchecken of de juiste informatie in de goede kolommen staat, en opsturen maar! Je chocoladebestelling kun je via e-mail aanleveren door te mailen naar sales@chocoladebezorgd.nl.

De volgende stappen zijn aan ons: wij verpakken jouw chocoladegeschenken, veilig en netjes, en zorgen dat de postbode ze aflevert op de juiste adressen. 

Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan vooral contact op met ons!

kaartje met tekst

Personaliseer je chocoladegeschenken

Bij ons kun je niet alleen jouw chocoladegeschenken zelf samenstellen, maar ook zelf ontwerpen. Maak gebruik van ons ontwerpsjabloon en ontwerp je eigen verpakking. Ben je niet zo creatief? Geen zorgen! Onze creatieve duizendpoten helpen je graag. 

Om je geschenk nóg persoonlijker te maken, kun je een kaartje toevoegen met daarop een persoonlijke boodschap. Download hier het sjabloon voor ons standaard kaartje en stuur het bestand mee met je bestelling.

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.