100% Handmade!

Originele chocolade cadeaus

Luxe cadeauverpakking

Chocolade verzendservice

Wil jij jouw luxe handgemaakte chocolade laten bezorgen op verschillende adressen? Dat kan! Bij een bestelling van 10 chocoladegeschenken of meer, kun je gebruikmaken van onze chocolade verzendservice.

Chocolade door de brievenbus

Onze prachtige chocoladeletters, handgemaakte chocoladeharten en luxe bonbons zijn naast een origineel relatiegeschenk, helemaal brievenbusproof. Superhandig, want de ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen. Een originele verrassing op de deurmat!

Het enige wat jij hoeft te doen, is ons excelbestand invullen met de adressen van de ontvangers. Zorg ervoor dat je de juiste informatie in de daarvoor bestemde kolommen zet, en stuur het ingevulde excelbestand mee met je bestelling.

Veilig en snel verzenden

Alle adressen verzameld? Nog even dubbelchecken of de juiste informatie in de goede kolommen staat, en opsturen maar!

De volgende stappen zijn aan ons: wij verpakken jouw chocoladegeschenken, veilig en netjes, en zorgen dat de postbode ze aflevert bij de juiste adressen.

Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan vooral contact op met ons!

Personaliseer je chocoladegeschenken

Bij ons kun je niet alleen jouw chocoladegeschenken zelf samenstellen, maar ook zelf ontwerpen. Maak gebruik van ons ontwerpsjabloon en ontwerp je eigen verpakking. Ben je niet zo creatief? Geen zorgen! Onze creatieve duizendpoten helpen je graag.

Om je geschenk nóg persoonlijker te maken, kun je een kaartje toevoegen met daarop een persoonlijke boodschap. Geef aan ons door wat er op het kaartje moet komen te staan, en wij regelen de rest!

Nederland en België

Geleverd in Nederland en België

100% tevredenheidsgarantie

Snelle klantenservice

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal