Vandaag voor 12:00 uur besteld, betekent morgen in huis*

Chocolade voor de feestdagen

Heerlijke chocolade voor de feestdagen 

Ben je op zoek naar een heerlijke chocolade voor de feestdagen? Dan ben je bij Chocoladebezorgd op het juiste adres. Wij maken de leukste chocolade cadeaus voor de feestdagen, van een chocolade paashaas tot ambachtelijk gemaakte chocoladeletters. Het unieke aan ons is dat je de meeste chocolade cadeaus kunt personaliseren met een persoonlijke tekst erop. Zo kun je iemand verrassen met een reuze chocolade paashaas met jouw persoonlijke boodschap op de paashaas gedecoreerd.

Chocoladeletters met sinterklaas

Chocoladeletters bestellen en anoniem laten bezorgen. Bestel je ambachtelijke chocoladeletters en verras iemand met dit heerlijke cadeau tijdens de feestdagen. Onze chocoladeletters worden met de hand gemaakt van de de beste kwaliteit Callebaut chocolade. Wij voegen geen room of boter boter toe aan onze chocoladeletters. Uw letter is dus gemaakt van 100% echte chocolade.

Kerst chocolade

Tijdens de kerstperiode is het traditie dat we weer lekker eten en drinken. En daar hoort natuurlijk ook lekkere chocolade bij. Bestel je kerstchocolade bij ons en je hebt zeker wat lekkers op tafel staan tijdens de kerstdagen. Naast heerlijke kerst chocolade kunt u bij ons ook ambachtelijke kerststollen bestellen of een verwenpakket cadeau geven.

Paas chocolade 

Unieke paas chocolade voor de feestdagen. Wij bieden een leuk assortiment aan paas chocolade. We maken oa. Reuze chocolade paaseieren, chocolade paashazen en ambachtelijke paas stollen. Maak je chocolade cadeaus nog unieker en laat er een persoonlijke tekst opzetten. Dit zorg voor een extra persoonlijke tint aan jouw chocolade cadeau

Hoe bestel ik mijn chocolade voor de feestdagen? 

Bij Chocoladebezorgd.nl bestel je makkelijk en snel je chocolade online. Wij versturen en bezorgen jouw chocolade cadeaus in heel Nederland en België. Bestel je chocolade voor 12:00 uur en wij bezorgen jouw chocolade de volgende dag. Onze bezorg kosten bedragen € 4,95 per adres in Nederland en €10,50 voor België. Grote aantallen worden in overleg of op een voorkeurs datum afgeleverd.

Heeft u speciale wensen ? Neem dan contact met ons op de kunnen we samen de mogelijkheden bespreken. Doordat we de productie in eigen hand hebben is het mogelijk om maatwerk te leveren.