Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Chocolade voor de feestdagen 

Ben je op zoek naar chocolade voor de feestdagen? Dan ben je bij Chocoladebezorgd op het juiste adres. Wij maken de leukste chocolade cadeaus voor de feestdagen, van een reuze chocolade paashazen tot een handgemaakte gemaakte chocoladeletter. Maak je cadeau uniek door het te personaliseren met een eigen tekst of stel zelf je doosje bonbons samen. 

Chocoladeletters met sinterklaas

Het leukste assortiment aan luxe chocoladeletters. Met sinterklaas is de chocoladeletter een populair cadeau. Je kunt bij ons alle letters van het alfabet bestellen in de smaken melk, wit en puur. Zo zit de favoriete letter van de

Kerst chocolade

Tijdens de kerstperiode is het traditie dat we weer lekker eten en drinken. En daar hoort natuurlijk ook lekkere chocolade bij. Wat dacht je van een heerlijke doos handgemaakte bonbons. Een leuk en origineel cadeau voor onder de kerstboom. 

Paas chocolade 

Van kleine bonbon eitjes tot reuze chocolade hazen. Onze paas chocolade assortiment zit vol met leuke verrassingen. Ga paaseieren zoeken met onze reuze chocolade paaseieren of zet een doosje bonbons eitjes op tafel tijdens de koffie. 

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.