Chocolade workshop Hoogeveen

Chocolade workshop Hoogeveen

Ben jij liefhebber van chocolade en wil jij leren hoe wij onze chocolade producten maken? Kom dan een chocolade workshop volgen in ons bedrijf. Wij organiseren chocolade workshops voor de echte chocolade liefhebber. Wij leren je hoe je moet werken met chocolade en waar je op moet letten. Je zult de lekkerste dingen helemaal zelf gaan maken. Uiteraard is er voldoende tijd om lekker te snoepen van al dat lekkers. Onze chocolade workshops worden gegeven  op onze locatie in Hoogeveen.

Soorten chocolade workshops

Bij ons kun je verschillende soorten chocolade workshops volgen. Van geplande workshops tot een chocolade workshop op maat. Wil jij bonbons, een chocolade pump of je eigen chocolade hart met persoonlijke tekst maken het kan allemaal.


Workshop op maat

Ben je op zoek naar een workshop chocolade ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je al een workshop volgen vanaf 10 personen.  Je kunt bijvoorbeeld een chocolade workshop volgen met je zakenrelaties, medewerkers of als vrijgezellenfeest. Denk bijvoorbeeld aan een chocolade workshop met als combinatie een heerlijke lunch of high tea. Mocht je geïnteresseerd zijn in een van onze chocolade workshops op maat neem dan vrijblijvend contact met ons op per e-mail of telefoon: 0624885911

Prijs voor een chocolade workshop €35,00 p.p. Alle gemaakte producten mag je mee naar huis nemen

chocolade workshop
Chocolade workshop
Chocolade workshop