100% Handmade!

Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

CHOCOLADELETTERS 2018: NIEUWE TRENDS & OUDE KLASSIEKERS

De tijd vliegt! Terwijl jij misschien nog geniet van je laatste vakantiedagen, zijn wij al druk bezig met het bereiden van chocoladeletters. Nieuwe kleuren en smaken in de oude, vertrouwde kwaliteit; we hebben er weer zin in! Welke chocoladeletters bestellen jullie dit jaar?

Chocoladeletters, een lekkere traditie

Chocoladeletters bestaan al sinds het einde van de negentiende eeuw. In die tijd werden de pakjes op Sinterklaasavond onder een kleedje gelegd. Daar bovenop kwam een chocoladeletter te liggen zodat ieder kind wist welk stapeltje voor hem was. Voor die tijd waren er trouwens ook al eetbare letters. In kloosters werden letters van brooddeeg gebruikt bij de schrijflessen. De letters werden later ook van koek en banket gemaakt.

Welke chocoladeletters bestellen?

Anno nu zijn de chocoladeletters nog altijd in trek. Inmiddels zijn ze in alle denkbare smaken verkrijgbaar. Toch merken we bij Chocoladebezorgd dat de klassieke melkchocoladeletter nog altijd favoriet is. Daarnaast kiezen mensen die chocoladeletters bestellen vaak voor de variant karamel-zeezout. Logisch, want die is gewoon superlekker! Ook andere toppings zijn erg in trek. Onze luxe chocoladeletters zijn dan ook rijkelijk versierd met allerlei lekkers.

Ruby chocoladeletter en andere nieuwe smaken!

Naast de klassiekers hebben we dit jaar 3 nieuwe smaken in ons assortiment:

  • Ruby chocoladeletter. Deze nieuwe roze chocoladesoort doet denken aan witte chocolade maar heeft een verfijnde, fruitige smaak. Ruby chocolade is dé nieuwe trend in chocoladeland. Wij hebben de Ruby chocoladeletter gedecoreerd met knapperige pistachenootjes en een vrolijk sinterklaasje. Tip: laat deze roze chocoladeletter versturen naar je moeder, vriendin of oma. Succes verzekerd!
  • Chocoladeletter met koffieboontjes. Het perfecte cadeau voor koffieliefhebbers!
  • Chocoladeletter met koffieboontjes, hazelnoten en marshmallows. Deze chocoladeletter bestel je natuurlijk voor iemand die niet kan kiezen uit al dat lekkers.

Bij Chocoladebezord.nl werken we met de lekkerste Belgische chocolade van Callebaut. Dit bedrijf zet zich in voor de cacaoboeren door middel van het Cocoa Horizon-programma. Je kunt bij ons dus eerlijke chocoladeletters bestellen.

Wist je dat chocoladeletters…

Tot slot nog een paar weetjes over chocoladeletters. Wist je bijvoorbeeld dat…

  • Alle chocoladeletters (ongeveer) even zwaar zijn? Vooral kinderen denken nogal eens dat de letter M meer chocolade bevat dan de letter I. We kunnen je geruststellen; bij Chocoldebezord.nl zijn alle chocoladeletters zo’n 200 tot 220 gram.
  • Je ook chocoladeletters bestellen kunt voor je zakelijke relaties? De zakelijke chocoladeletters worden voorzien van een (eetbaar) schildje met bedrijfslogo. Uiteraard zijn de chocoladeletters met logo verkrijgbaar in alle smaken. Ook als roze chocoladeletters!
  • We elke chocoladeletter voorzien van een vrolijke Sinterklaasverpakking? Bovendien kun je een kaartje met een persoonlijke tekst toevoegen aan je bestelling.
  • Wij jouw chocoladeletters versturen kunnen naar meerdere adressen? Zo heb je er geen omkijken meer naar. Handig als je zakelijke chocoladeletters met logo bestelt, maar ook heel praktisch voor particuliere bestellingen.

Welke chocoladeletter staat bovenaan jouw verlanglijstje? Kies de lekkerste chocoladeletters in onze webshop. Mocht je hulp of advies nodig hebben, dan kun je altijd even contact met ons opnemen.

chocoladeletters bestellen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal