Chocoladeletters met logo

Op zoek naar chocoladeletters met logo? Bij ons ben je aan het juiste adres voor prachtige chocoladeletters. Maak gebruik van onze maatwerk service en personaliseer jouw chocoladeletter met logo naar wens. Alle letters van het alfabet, echte Belgische chocolade en snel geleverd! Een smaakvol sinterklaas cadeau om jullie medewerkers en relaties mee te verrassen.

Bekijk hieronder ons chocoladeletter met logo assortiment. Bestel direct of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een scherpe prijs.

Bekijk de mogelijkheden >>

Chocoladeletters met logo bestellen

Elke chocoladeletter bestelling maken wij speciaal voor jou. Je kunt onze chocoladeletters met logo gemakkelijk online bestellen. Tijdens het bestelproces heb je diverse opties tot het personaliseren van jouw chocoladeletter met logo. Kies de gewenste chocolade smaak, de letter van het alfabet, voeg jullie bedrijfslogo toe en voorzie de chocoladeletter van een leuk kaartje met tekst. Wil je toch liever eerst een offerte ontvangen? Selecteer dan de gewenste opties, aantal en vraag direct een offerte aan.

Chocoladeletters met eigen verpakking

Wil je dit jaar scoren met jullie chocoladeletters ? Een chocoladeletter met logo in een eigen gepersonaliseerde verpakking? Dat kan! Vanaf 100 stuks is dit al mogelijk. Aan de hand van ons design sjabloon ontwerpen jullie zelf een wikkel. Wij drukken en maken van jullie chocoladeletters een feestje!

*Tegen een kleine vergoeding ontwerpen onze creatieve duizendpoten jullie verpakking. 

Luxe chocoladeletter verpakking

Onze chocoladeletters met logo zijn feestelijk verpakt in een zwart doosje, voorzien van een feestelijke sinterklaas wikkel. Daarnaast kun je aan elk product een leuk kaartje met tekst toevoegen.

chocoladeletter-met-logo-verpakt

Chocoladeletters met logo versturen

Willen jullie de chocoladeletters met logo versturen naar verschillende adressen? Maak gebruik van onze verzend service! Wij zorgen ervoor dat chocoladeletters worden verstuurd naar jullie relaties. Via een door ons aangeleverd excel bestand leveren jullie de adressen bij ons ons. Na ontvangst versturen wij de chocoladeletters per pakket post* naar de opgegeven adressen

*Om ervoor te zorgen dat de chocoladeletters onbeschadigd aankomen bij de ontvangers, maken wij gebruik van de pakket post van Post NL. De verzendkosten hiervoor bedragen €4,95 per adres in Nederland.

Offerte aanvragen!
Nederland en België

Geleverd in Nederland en België

100% tevredenheidsgarantie

Snelle klantenservice

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilige betalen

Ideal, Creditcard en Paypal