Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Luxe chocoladeletter A

Wanneer sinterklaas met zijn pieten weer voor de deur staat mag er weer onbezorgd gesnoept worden. Begint jouw voornaam met de letter A? Heet jij Anna, Amira of Aron? Bestel dan een luxe chocoladeletter A gemakkelijk online. Met keuze uit verschillende toppings zit jouw favoriete chocoladeletter er gegarandeerd tussen! De chocolatiers van Chocolade Bezorgd bereiden dagelijks op bestelling de lekkerste chocoladeletters, van A t/m Z.

Chocoladeletter A in jouw favoriete smaak

Het aanbod van Chocoladebezorgd gaat verder dan alleen de standaard smaken melk, wit en puur. De chocoladeletters worden tot een echt feestje gemaakt met kleurrijke, smakelijke toppings! Met keuze uit toppings zoals: karamel-zeezout, smarties, koffie, (hazel)noten, suiker bloemetjes en chocolade hartjes, is er altijd een topping die bij jou past!

Kies dit jaar voor onze nieuwe aanwinst: De chocoladesmaak ‘Ruby’. Dit is een geheel roze chocoladeletter met een fris/fruitige chocolade smaak, afgemaakt met een topping van crunchy pistachenoten.

Chocoladeletter A online bestellen

Wanneer je geen tijd hebt om naar de stad te gaan of bang bent dat de chocoladeletter A is uitverkocht in jouw favoriete smaak, kun je gemakkelijk en snel een chocoladeletter online bestellen.

Per bestelling worden de chocoladeletters met de hand en met zorg bereid. Zo is jouw letter altijd vers en op voorraad in jouw favoriete smaak. Het enige waar jij je nog ‘zorgen’ over kunt maken, is het kiezen van de lekkerste smaak!

Ben je wat later met bestellen? Of heb je spontaan trek gekregen in een heerlijke chocoladeletter? Voel dan geen stress! Wanneer je jouw chocoladeletter voor 17:00 besteld, heb jij of je ontvanger hem morgen al in huis!

Chocoladeletter A relatiegeschenk

Bij Chocoladebezorgd is het mogelijk chocoladeletters te versturen in grote aantallen. Wil je de chocoladeletter A versturen als relatiegeschenk? Je krijgt al een speciale korting vanaf 20 chocoladeletters! Daarnaast kunnen wij de chocoladeletters direct versturen naar de ontvangers of naar jouw adressenbestand.

Maak dit jaar jouw relatiegeschenk extra persoonlijk door een bedrijfslogo en/of gepersonaliseerde verpakking toe te voegen. Dit is al mogelijk vanaf 50 stuks.

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.