Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Chocoladeletter E: verkrijgbaar in verschillende smaken

Deze handgemaakte chocoladeletters zijn verkrijgbaar in alle letters van het alfabet, zo ook de letter E. Heet je Eline, Erik of Evelien en is jouw favoriete chocoladesmaak niet verkrijgbaar in de letter E? Niet getreurd! Bij Chocoladebezorgd, vindt je ook de chocoladeletter E in verschillende smaken!

Chocoladeletter E in jouw favoriete smaak

Je hebt de keuze uit diverse toppings zoals: koffie, koffie & noten, zeezout karamel, smarties, hazelnoten en smaken: melk, puur en wit, is er altijd een lekkere chocoladeletter E voor jou.

De chocoladeletters worden verpakt in een luxe verpakking. Als extraatje voeg je nog een leuk kaartje met tekst toe aan je bestelling.

De chocoladeletter E heeft een lengte van 17,5 cm, een breedte van 12 cm, een hoogte van 2,5 cm en weegt 220 gram.

Ook leuk als personeelsgeschenk

Een heerlijke chocoladeletter is een perfect geschenk om je personeel mee te verassen! De letters zijn verkrijgbaar in alle letters van het alfabet. Zo kun je dus niet alleen Erica van personeelszaken verrassen, maar ook Quirijn van de ICT met een bijpassende letter verassen!

Daarnaast kunnen alle chocoladeletters voorzien worden van een logo en een kaartje met een persoonlijke tekst. Bij een afname van minimaal 100 stuks is het mogelijk om de wikkel van de doosjes te personaliseren.

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.