Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Handgemaakte chocoladeletter J

Wanneer het weer de gezelligste tijd van het jaar is en Sinterklaas en zijn pieten weer in het land zijn, mag dit gevierd worden met een heerlijke chocoladeletter! Ben jij een Jan of Julia? Heet jij Jesse of James? Of begint jouw naam met een letter J? Vind jouw chocoladeletter J in je favoriete smaak bij Chocoladebezorgd!

Chocoladeletter J online bestellen

Wanneer je geen tijd hebt om naar de stad te gaan of bang bent dat de chocoladeletter J is uitverkocht in jouw favoriete smaak, kun je gemakkelijk en snel een chocoladeletter online bestellen.

Per bestelling worden de chocoladeletters met de hand en met zorg bereid. Zo is jouw letter altijd vers en op voorraad in jouw favoriete smaak. Het enige waar jij je nog ‘zorgen’ over kunt maken, is het kiezen van de lekkerste smaak!

Ben je wat later met bestellen? Of heb je spontaan trek gekregen in een heerlijke chocoladeletter? Voel dan geen stress! Wanneer je jouw chocoladeletter voor 17:00 besteld, heb jij of je ontvanger hem morgen al in huis!

Chocoladeletter variaties

Het aanbod van Chocoladebezorgd gaat verder dan alleen de standaard smaken melk, wit en puur. De chocoladeletters worden tot een echt feestje gemaakt met kleurrijke, smakelijke toppings! Met keuze uit toppings zoals: karamel-zeezout, smarties, koffie, (hazel)noten, suiker bloemetjes en chocolade hartjes, is er altijd een topping die bij jou past!

Tot slot kun je ook kiezen voor onze nieuwste aanwinst: De chocoladesmaak ‘Ruby’. Dit is een geheel roze chocoladeletter met een fris/fruitige chocolade smaak, afgemaakt met een topping van crunchy pistachenoten. .

Chocoladeletter J als relatiegeschenk

Wil je de chocoladeletter J versturen als relatiegeschenk? Bij Chocoladebezorgd is het mogelijk chocoladeletters te versturen in grote aantallen. Je krijgt al een speciale korting vanaf 20 chocoladeletters! Daarbij kunnen wij de chocoladeletters direct versturen naar de ontvangers of naar jouw adressenbestand.

Wil je jouw relatiegeschenk extra persoonlijk maken? Voeg dan een bedrijfslogo en/of gepersonaliseerde verpakking toe. Dit is al mogelijk vanaf 50 stuks.

Chocolade geschenken van Chocoladebezorgd

Of je nu specifiek op zoek bent naar de chocoladeletter J of naar een ander chocoladegeschenk, Chocoladebezorgd heeft een ruim aanbod aan chocolade lekkernijen voor iedere gelegenheid. Alle chocolade wordt met zorg en op bestelling bereid. Voor 17:00 uur besteld, is de volgende dag al in huis!

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.