Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Luxe chocoladeletter K voor de chocoladefan

Heet jij Koen of Kim? Heet jouw ontvanger Karin of Kevin? Of begint jouw naam met de letter K? Dan ben je vast op zoek naar een bijpassende chocoladeletter voor de leukste tijd van het jaar: Sinterklaas! Bij Chocoladebezorgd worden de chocoladeletters handgemaakt op bestelling, waardoor de chocoladeletter K altijd op voorraad is in jouw favoriete smaak!

Chocoladeletter K online

Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 5 mensen hun chocoladeletter (chocoladeletter van de eerste letter van hun voornaam), niet kunnen vinden in de winkel. Wil je dit risico liever niet nemen? Of ben je simpelweg op zoek naar een ambachtelijke chocoladeletter? Bestel dan gemakkelijk en snel de chocoladeletter K online!

Iedere chocoladeletter van Chocoladebezorgd wordt met de hand gemaakt. Wanneer we jouw bestelling voor 17:00 uur ontvangen wordt de chocoladeletter met zorg bereid en dezelfde dag nog verzonden. Het enige waar jij je nog ‘zorgen’ over kunt maken, is het kiezen van de lekkerste smaak!

Chocoladeletter in jouw favoriete smaak

Het aanbod van Chocoladebezorgd gaat verder dan alleen de standaard smaken melk, wit en puur. De chocoladeletters worden tot een echt feestje gemaakt met kleurrijke, smakelijke toppings! Met keuze uit toppings zoals: karamel-zeezout, smarties, koffie, (hazel)noten, suiker bloemetjes en chocolade hartjes, is er altijd een topping die bij jou past!

Tot slot kun je ook kiezen voor onze nieuwste aanwinst: De chocoladesmaak ‘ruby’. Dit is een geheel roze chocoladeletter met een fris/fruitige chocolade smaak, afgemaakt met een topping van crunchy pistachenoten.

Chocoladeletter K relatiegeschenk

Bij Chocoladebezorgd is het mogelijk chocoladeletters te versturen in grote aantallen. Wil je de chocoladeletter K versturen als relatiegeschenk? Je krijgt al een speciale korting vanaf 20 chocoladeletters! Daarnaast kunnen wij de chocoladeletters direct versturen naar de ontvangers of naar jouw adressenbestand.

Wil je jouw relatiegeschenk extra persoonlijk maken? Voeg dan een bedrijfslogo en/of gepersonaliseerde verpakking toe. Dit is al mogelijk vanaf 50 stuks.

Chocoladebezorgd voor alle chocoladegeschenk

Of je nu specifiek op zoek bent naar de chocoladeletter K of naar een ander chocoladegeschenk, Chocoladebezorgd heeft een ruim aanbod aan chocolade lekkernijen voor iedere gelegenheid. Alle chocolade wordt met zorg en op bestelling bereid. Voor 17:00 uur besteld, is de volgende dag al in huis!

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.