100% Handmade!

Originele chocolade cadeaus

Luxe cadeauverpakking

Chocoladeletter V: in alle smaken te bestellen

Deze handgemaakte chocoladeletters zijn verkrijgbaar in alle letters van het alfabet, zo ook de letter V. Heet je Victor, Vera of Valentijn en is jouw favoriete chocoladesmaak niet verkrijgbaar in de letter V? Geen paniek! Bij Chocoladebezorgd, vindt je ook de chocoladeletter V in alle verschillende smaken!

Chocoladeletter V in jouw favoriete smaak

Je hebt de keuze uit diverse toppings zoals: koffie, koffie & noten, zeezout karamel, smarties, hazelnoten en smaken: melk, puur en wit, is er altijd een lekkere chocoladeletter V voor jou.

De chocoladeletter wordt verpakt in een luxe verpakking. Als extraatje voeg je nog een leuk kaartje met tekst toe voor de ontvanger.

De chocoladeletter V heeft een lengte van 17,5 cm, een breedte van 12 cm, een hoogte van 2,5 cm en weegt 220 gram.

Ook leuk als personeelsgeschenk

Een heerlijke chocoladeletter is een perfect geschenk om je personeel mee te verassen! De letters zijn verkrijgbaar in alle letters van het alfabet. Zo kun je dus niet alleen Vera van personeelszaken verrassen, maar ook Bart van de ICT met een bijpassende letter verassen!

Daarnaast kunnen alle chocoladeletters voorzien worden van een logo en een kaartje met een persoonlijke tekst. Bij een afname van minimaal 100 stuks is het mogelijk om de wikkel van de doosjes te personaliseren.

SEO titel: Chocoladeletter V: uniek en handgemaakt

Meta: Bestel jouw chocoladeletter V eenvoudig online. De chocoladeletter V is verkrijgbaar in verschillende smaken. Ook zakelijke verkoop en verzending mogelijk.

Nederland en België

Geleverd in Nederland en België

100% tevredenheidsgarantie

Snelle klantenservice

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal