Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Verrukkelijk Chocolade letter X Online

Het onmisbare sinterklaasfeest staat weer voor de deur! Vier het gezellige feest met een smaakvolle chocoladeletter. Heet jij Xandra, Xandra of Xavier? Begint jouw voornaam met de letter X. Of wil je simpelweg een kusje (X) naar iemand sturen? Bestel dan een lekkere chocolade letter X online bij Chocolade Bezorgd. Wij versturen de smaakvolle traktaties, gemakkelijk naar jou thuis!

Chocoladeletter X in jouw favoriete smaak

Het aanbod van Chocoladebezorgd gaat verder dan alleen de standaard smaken melk, wit en puur. De chocoladeletters worden tot een echt feestje gemaakt met kleurrijke, smakelijke toppings! Met keuze uit toppings zoals: karamel-zeezout, smarties, koffie, (hazel)noten, suiker bloemetjes en chocolade hartjes, is er altijd een topping die bij jou past!

Tot slot kun je ook kiezen voor onze nieuwste aanwinst: De chocoladesmaak ‘Ruby’. Dit is een geheel roze chocoladeletter met een fris/fruitige chocolade smaak, afgemaakt met een topping van crunchy pistachenoten.

Chocoladeletter X online

Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 5 mensen hun chocoladeletter (chocoladeletter van de eerste letter van hun voornaam), niet kunnen vinden in de winkel. Wil je dit risico liever niet nemen? Of ben je simpelweg op zoek naar een ambachtelijke chocoladeletter? Bestel dan gemakkelijk en snel de chocoladeletter X online!

Iedere chocoladeletter van Chocoladebezorgd wordt met de hand gemaakt. Wanneer we jouw bestelling voor 17:00 uur ontvangen wordt de chocoladeletter met zorg bereid en dezelfde dag nog verzonden. Het enige waar jij je nog ‘zorgen’ over kunt maken, is het kiezen van de lekkerste smaak!

Chocoladeletters als relatiegeschenk

Verras dit jaar je medewerkers met een passend relatiegeschenk rondom het sinterklaasfeest. Het is een relatiegeschenk waarmee je de plank bijna niet mis kunt slaan. Daarbij heb je vanaf 20 chocoladeletters al een fijne korting.

Ook familieleden of andere relaties kun je een smakelijke relatiegeschenk cadeau geven.

Wil je het relatiegeschenk extra persoonlijk maken? Het is ook mogelijk een bedrijfslogo en/of persoonlijke verpakking toe te voegen. Het bedrijfslogo wordt geprint op een wit chocolaatje en gedecoreerd op de chocoladeletter.

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.