100% Handmade!

Originele chocolade cadeaus

Luxe cadeauverpakking

Dit zijn de leukste brievenbus cadeautjes van chocolade

Je kunt natuurlijk iemand bedanken, beterschap wensen of feliciteren per WhatsApp of Facebook. Maar met chocolade van Chocoladebezorgd is dat natuurlijk veel leuker. Breng je felicitatie over, steek iemand een hart onder de riem of bedank met een van onze prachtige brievenbus cadeautjes van chocolade. Met onze leuke chocolade cadeaus door de brievenbus heb je gegarandeerd succes.

Brievenbus cadeautje zelf samenstellen

chocolade-cadeau-versturen

Hoe leuk is dat. Een doosje bonbons helemaal door jou zelf samengesteld. Je kunt bijvoorbeeld een doosje cadeau geven met de favoriete smaken van jouw oma, vriend, vriendin, collega of BFF. Een doosje met alleen maar Baileys bonbons, gezouten pinda of 15 karamel zeezout bonbons. Selecteer je gewenste bonbon smaken, voeg een leuk kaartje met tekst toe en de postbode doet de rest!

Ambachtelijke bonbons

ambachtelijke-bonbons-bestellen

Dit is een echte klassieker bij Chocoladebezorgd. Deze klassieke ambachtelijke bonbons zijn bij veel mensen en bij onze chocolade specialisten geliefd. Dagelijks maken we met veel aandacht, liefde en natuurlijk de beste ingrediënten prachtige bonbons. Een doosje gemengd met 16 of 23 handgemaakte kunstwerkjes zijn perfect om als brievenbus cadeautje te versturen.

Chocoladeletters met sinterklaas

chocoladeletters betsellen

Omdat het bijna sinterklaas is kunnen deze chocoladeletters niet ontbreken. Je kunt onze chocoladeletters bestellen in alle letters van het alfabet. Handig, want zo kun je ook voor Quinten de letter Q bestellen en voor Richard de letter R. Voeg een vrolijk kaartje toe en verras iemand met dit overheerlijke brievenbus cadeautje van chocolade.

Brievenbus cadeautjes per post

Deze leuke brievenbus cadeautjes van chocolade versturen wij met de brievenbus post van Post NL. In een speciale verzendverpakking verpakken wij jouw chocolade cadeau zorgvuldig waarna Post nl zorgt voor een zorgvuldige aflevering. Gepersonaliseerde chocolade cadeaus kun je tot 12:00 uur bestellen voor levering de volgende dag. Daarnaast hebben wij een aantal lastminute cadeaus die je tot 17:00 uur kunt bestellen voor de volgende dag. Wil je liever dat we jouw chocolade op een andere dag versturen? Dat kan! Bij het afrekenen selecteer je gemakkelijk een andere verzenddatum.

One comment

  1. Nicky Kroon

    Beste,

    Hoeveel kosten 48x bonbon eitjes doosjes incl. een kaartje met tekst en verzending?

    Groeten,
    Nicky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederland en België

Geleverd in Nederland en België

100% tevredenheidsgarantie

Snelle klantenservice

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal