Eigen verpakking

Chocoladebezorgd staat bekend om zijn handgemaakte bonbons en zijn hoge kwaliteit chocoladegeschenken. Maar wat ziet de klant als eerst? Juist, de verpakking. Daarom probeert Chocoladebezorgd de klant vanaf het eerste moment in te pakken en een positieve beleving te geven met onze producten.

Bonbon verpakking

Onze unieke en op maat gemaakte bonbon verpakking past perfect bij onze handgemaakte bonbons. In deze matzwarte verpakking zitten de bonbons in een speciale houder en daaromheen nog een papieren omhulsel, om de bonbons wat extra bescherming te geven. Daarnaast zit er nog een gebruiksaanwijzing bij met een beschrijving van de verschillende bonbons.

Je kan er voor kiezen om een persoonlijke- tekst en/of een sleeve aan de verpakking toe te voegen om het nog unieker te maken.

Brievenbusproof

Al onze bonbons worden verpakt in een pakket wat brievenbusproof is. Je hoeft dus niet speciaal thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen. Daarnaast zijn de verzendkosten een stuk lager! Pakketjes die brievenbusproof zijn, worden voor  €3,50 verzonden.

Eigen bonbon verpakking

Kaartje met tekst

Bij al onze chocoladegeschenken kan je een persoonlijke tekst aan het product toevoegen. Hiermee maak je jouw chocoladegeschenk nog persoonlijker en nog leuker om weg te geven. Bij een aantal van onze producten kan je er zelfs voor kiezen om jouw persoonlijke boodschap op de chocolade te decoreren, bijvoorbeeld op de chocolade harten.

luxe chocoladeletter

Meer weten?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan!