100% Handmade!

Originele chocolade cadeaus

Luxe cadeauverpakking

Bonbons met eigen verpakking

Maak je chocolade geschenk dit jaar extra uniek met een eigen verpakking. Vanaf 30 stuks is het al mogelijk om een verpakking met logo op maat te maken. Een chocolade cadeau gemaakt in jullie huisstijl. Een prachtig geschenk om relaties en medewerkers dit jaar mee te verrassen.

Bekijk hieronder de mogelijkheden >>

zakelijk bonbons

Bonbon verpakking

Onze bonbon verpakking is uitermate geschikt om te personaliseren. Doormiddel van een op maat gemaakte wikkel kan deze in jullie huisstijl ontworpen worden. Door gebruik te maken van het door ons beschikbaar gestelde ontwerp sjabloon, kan jullie marketing afdeling aan de slag. Na ontvangt van het ontwerp gaan wij aan de slag. De levertijd bedraagt ongeveer 3 a 5 werkdagen. Daarnaast is het ook mogelijk om een ontwerp door onze creatieve duizendpoten te laten ontwerpen*

*Tegen een kleine vergoeding ontwerpen wij jullie verpakking

Handig om te weten

  • Beschikbaar in doosjes van 5, 10 en 15 stuks
  • Wij kunnen de verzending voor jullie verzorgen 
  • Kies je eigen bonbon smaken uit ons bonbon assortiment
  • Extra te personaliseren met een kaartje met tekst.

Vraag een offerte aan voor meer informatie en een prijs op maat.  

Al trek gekregen? Bestel een proefdoosje en ervaar zelf hoe lekker onze bonbons zijn. 

Chocolade verzendservice

Het is natuurlijk een hoop werk als jullie de bonbon doosjes apart moeten verpakken en versturen naar jullie adressenbestand. Wij kunnen dit werk voor jullie uit handen nemen. Maak gebruik van onze verzendservice. Wij verzorgen de verzending naar jullie relaties. Geen inpakstress en gedoe met verzendlabels. Laat dat inpakken maar aan ons over. Voor een scherp tarief versturen wij de bonbon doosjes naar jullie adressenbestand. Onze bonbondoosjes zijn brievenbusproof en worden verstuurd in een speciaal ontworpen brievenbus doosje. Nadat alle bonbons zijn verpakt en voorzien van een verzendlabel worden ze per brievenbus post verzonden. Handig want de ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen. Een leuke verrassing op de deurmat. Jullie leveren de adressen bij ons aan en wij verzorgen de rest.

bonbons met eigen verpakking

Doosje met 15 bonbons met hieromheen een gepersonaliseerde wikkel.

Waarom onze bonbons?

Wij zijn een team van chocolatiers die met de hand heerlijke chocolaatjes maken. Wij geloven in hard werken, verse en natuurlijke ingrediënten, en dat onze bonbons de wereld laten draaien. Onze chocolatiers besteden de grootst mogelijke zorg en aandacht om onze bonbons toegankelijk te maken voor alle chocoladeliefhebbers. We leggen de focus op verse ingrediënten, kwaliteit en ambacht, waardoor elke bonbon een uitzonderlijke mix van smaak en kunstzinnigheid bevat. 

Het Leven zal altijd zoeter zijn als je bij ons blijft! 

Enjoy, 

Jan-Jaap Plaizier, Founder & Chocolatier 
&
Team Chocoladebezorgd

Vraag hier je offerte aan!
Nederland en België

Geleverd in Nederland en België

100% tevredenheidsgarantie

Snelle klantenservice

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal