Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Chocolade personaliseren:  je eigen verpakking

Maak je relatiegeschenk dit jaar extra uniek en laat je chocolade personaliseren door onze chocolatiers. Vanaf 30 stuks is het al mogelijk om je eigen cadeauverpakking te ontwerpen; een chocoladecadeau helemaal in eigen huisstijl. Een prachtig geschenk om relaties en medewerkers mee te verrassen!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met onze salesspecials Jens.

eigen verpakking
bonbons met eigen verpakking

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een prijs op maat. Liever telefonisch contact over de mogelijkheden? Je kunt ons bereiken op 0528 522132

Bonbons met logo

Bij bestellingen vanaf 30 doosjes bonbons is het mogelijk om je eigen verpakking te ontwerpen. Kies voor bijvoorbeeld een doosje bonbons met logo op de verpakking: een originele manier van chocolade personaliseren. Ga aan de slag met ons ontwerpsjabloon of laat je verpakking door ons ontwerpen*. Na ontvangst van het ontwerp gaan wij aan de slag! De levertijd bedraagt ongeveer 3 a 5 werkdagen. 

*Tegen een kleine vergoeding ontwerpen wij jullie verpakking

Handig om te weten

  • Chocolade personaliseren mogelijk bij bestelling vanaf 30 doosjes
  • Personaliseren mogelijk voor doosjes met 5, 10 en 15 bonbons
  • Voeg een persoonlijke boodschap toe op ons standaard kaartje of ontwerp je eigen kaart (vanaf 30 stuks)
  • Geen zorgen, wij verzenden!

Chocolade verzendservice

Chocoladegeschenken verzenden naar al jullie collega’s of relaties is veel werk; daarom denken wij graag met je mee. Verzend je chocolade naar meer dan 10 ontvangers, dan kun je gebruikmaken van onze chocolade verzendservice. Download hieronder ons adressenbestand, controleer of de gegevens in de juiste kolommen staan en stuur het ingevulde bestand* mee met je bestelling naar sales@chocoladebezorgd.nl. Wij zorgen dat de chocoladecadeautjes op tijd worden verzonden naar de gelukkige ontvangers! Goed om te weten: onze bonbons passen door de brievenbus, handig! Zo hoeft de ontvanger niet thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen.

*Wij gebruiken de persoonsgegevens uitsluitend voor het verzenden van de chocoladebestelling. Zodra de bestelling is afgerond, vernietigen wij de gegevens.

chocolade verzendservice

Waarom onze bonbons?

Wij zijn een team van chocolatiers die met de hand heerlijke chocolaatjes maakt. Onze bonbons zijn niet alleen een sensationele ervaring in je mond, maar ook een ware lust voor het oog. Met hun kunstzinnige kleuren en glanzende touch, veroveren zij menig mensenhart.

We leggen de focus op een basis van verse, natuurlijke ingrediënten en kiezen voor de hoogst haalbare kwaliteit van onze handgemaakte producten. Deze combinatie zorgt dat elke bonbon een uitzonderlijke mix van smaak en kunstzinnigheid bevat.

Het leven zal altijd zoeter zijn als je bij ons blijft! 

 

Enjoy, 

Jan-Jaap Plaizier, Founder & Chocolatier 
&
Team Chocoladebezorgd

Vraag hier je offerte aan!
Ontwerp je eigen cadeauverpakking of kies uit een van onze standaard verpakkingen.
Heb je speciale wensen? Laat het ons weten! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.