Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Feestdagen geschenken

Op zoek naar een leuk chocolade geschenk? Voor elke feestdag vindt je bij ons prachtige feestdagen geschenken. Van luxe chocoladeletters toch reusachtige paaseieren. Wij  helpen je graag met het vinden van een passend geschenk voor de feestdagen. 

Sinterklaas

Sinterklaas doet al jaren zijn inkopen op Chocoladebezorgd.nl, dit bespaart hem namelijk een hoop tijd en werk! Bij Chocoladebezorgd kan Sinterklaas heel gemakkelijk luxe en op maat gemaakte chocoladeletters bestellen. Ook voor al zijn strooigoed is de Sint bij Chocoladebezorgd aan het juiste adres. Benieuwd naar het assortiment? Bekijk snel ons exclusieve Sinterklaas assortiment!

chocoladeletter

Kerst

De bekendste feestdag ter wereld: Kerstmis! Bij kerst hoort natuurlijk chocola en daarom heeft Chocoladebezorgd allerlei lekkernijen om jouw kerstfeest compleet te maken. Is het niet voor jezelf? Onze kerst chocolade is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven! Voeg een persoonlijke tekst toe en wij doen de rest. 

Kerst doos met bonbons
bonbon paaseitjes

Pasen

Pasen! Één van de leukste en gezelligste feestdagen in Nederland. Ben jij van plan om op kantoor paaseieren? Bij Chocoladebezorgd kan jij al jouw paasinkopen doen om er een geslaagd paasfeest van te maken. Heb je speciale wensen? Neem gerust contact met ons op!

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.