100% Handmade!

Originele chocolade cadeaus

Luxe cadeauverpakking

Feestdagen geschenken

Op zoek naar een leuk chocolade geschenk? Voor elke feestdag vindt je bij ons prachtige feestdagen geschenken. Van luxe chocoladeletters toch reusachtige paaseieren. Wij  helpen je graag met het vinden van een passend geschenk voor de feestdagen.

Sinterklaas

Sinterklaas doet al jaren zijn inkopen op Chocoladebezorgd.nl, dit bespaart hem namelijk een hoop tijd en werk! Bij Chocoladebezorgd kan Sinterklaas heel gemakkelijk hippe en op maat gemaakte chocoladeletters bestellen. Ook voor al zijn strooigoed is de Sint bij Chocoladebezorgd aan het juiste adres. Benieuwd naar het assortiment? Bekijk snel ons exclusieve Sinterklaas assortiment!

sinterklaas geschenken
bonbon paaseitjes

Pasen

Pasen! Één van de leukste en gezelligste feestdagen in Nederland. Ben jij van plan om op kantoor paaseieren en paashazen te verstopen? Zoek dan niet verder 😉 . Bij Chocoladebezorgd kan jij al jouw paasinkopen doen om er een geslaagd paasfeest van te maken. Heb je speciale wensen? Neem gerust contact met ons op!

Kerst

De bekendste feestdag ter wereld , Kerstmis! Bij kerst hoort natuurlijk chocola en daarom heeft Chocoladebezorgd allerlei lekkernijen om jouw kerstfeest compleet te maken. Is het niet voor jezelf? De kerstchocolade kan ook prima als geschenk. Voeg een persoonlijke tekst toe en wij doen de rest. Bekijk snel naar ons kerstassortiment!

chocolade kerstboom
Nederland en België

Geleverd in Nederland en België

100% tevredenheidsgarantie

Snelle klantenservice

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilige betalen

Ideal, Creditcard en Paypal