Nieuwjaar

Oud en nieuw vieren we uiteraard met een glas bubbels in onze hand en familie en/of vrienden om je heen. Maar wat is er nu leuker dan een fles bubbels gemaakt van chocolade?! Wij van Chocoladebezorgd maken deze chocoladefles geheel persoonlijk door jouw persoonlijk tekst op de fles of op een bijgevoegd kaartje toe te voegen. Uniek, persoonlijk, alcoholvrij en natuurlijk enorm lekker.

Gelukkig nieuwjaar!

Nieuwjaar
Show Filters

Enige resultaat

Show Filters

Enige resultaat

Zakelijk nieuwjaarsgeschenken bestellen?

Nieuwjaarsgeschenken bestellen voor je bedrijf? Stuur vanuit je bedrijf een uniek nieuwjaarsgeschenk naar personeel, klanten en relaties! Onze nieuwjaarsgeschenken zijn geheel persoonlijk te maken met een passende boodschap. Meer informatie over het versturen van jouw nieuwjaarsgeschenk of het aanvragen van een prijs ? Bekijk hier de mogelijkheden

Luxe, eerlijke en handgemaakte chocolade

De chocolade van Chocoladebezorgd is niet alleen lekker, maar ook nog eens eerlijk en handgemaakt. Bij ons weet je zeker dat er met passie en liefde is gewerkt aan jouw product. Naast het feit dat wij met zorg uw producten bereiden, biedt Chocoladebezorgd ook de mogelijkheid om jouw chocoladecadeau extra persoonlijk te maken met een gepersonaliseerde boodschap. Je proeft het dus niet alleen, maar je ziet het ook!

Mogelijkheden van Chocoladebezorgd

Bekijk alle mogelijke opties en zie wat er allemaal mogelijk is met onze chocolade! Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis! Heb je nog specifiekere wensen, neem dan contact met ons op en wij maken het mogelijk!