Nieuwjaar

Onze luxe handgemaakte nieuwjaarsgeschenken van chocolade, zijn niet alleen kunstwerkjes om te zien, maar ook een origineel cadeau in de brievenbus. Laten we het jaar knallend afsluiten met verrukkelijke chocolade, waarmee je een spetterende glimlach op iemands gezicht tovert!

Leg jij meer dan 10 mensen in de watten of wil je collega’s en medewerkers verrassen met chocolade? Bekijk hier onze zakelijke mogelijkheden.

nieuwjaar bonbons 15 stuks
Show Filters

Toont alle 9 resultaten

Zakelijk nieuwjaarsgeschenken bestellen?

Nieuwjaarsgeschenken bestellen voor je bedrijf? Stuur vanuit je bedrijf een uniek nieuwjaarsgeschenk naar personeel, klanten en relaties! Onze eindejaarsgeschenken zijn geheel persoonlijk te maken met een passende boodschap. Meer informatie over het versturen van jouw nieuwjaarsgeschenk of het aanvragen van een prijs ? Bekijk hier de mogelijkheden.

Luxe, eerlijke en handgemaakte chocolade

De chocolade van Chocoladebezorgd is niet alleen lekker, maar ook nog eens eerlijk en handgemaakt. Bij ons weet je zeker dat er met passie en liefde is gewerkt aan jouw product. Naast het feit dat wij met zorg uw producten bereiden, biedt Chocoladebezorgd ook de mogelijkheid om jouw eindejaarsgeschenk extra persoonlijk te maken met een gepersonaliseerde boodschap. Je proeft het dus niet alleen, maar je ziet het ook!

Mogelijkheden van Chocoladebezorgd

Bekijk alle mogelijke opties en zie wat er allemaal mogelijk is met onze chocolade! Voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden! Heb je nog specifiekere wensen, neem dan contact met ons op en wij maken het mogelijk!