Chocolade paaseieren

Chocolade paaseieren bestellen voor je vrienden, familie, relaties en of je personeel? Bij ons ben je aan het juiste adres om prachtige chocolade paaseieren te bestellen. Onze handgemaakte chocolade cadeaus voor pasen zijn in grote en kleine aantallen te bestellen. Vanaf 1 stuk bestel je al een Xl chocolade paasei en verras je iemand met een prachtig chocolade cadeau. Een leuke handgemaakte paas verrassing gemaakt van (h)eerlijke chocolade.

 

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Handgemaakte chocolade paaseieren & eerlijke chocolade

Je leest het goed. Helemaal handmade van eerlijke chocolade. Onze paaseieren worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. Nadat de chocolade op de juiste temperatuur is gebracht maken we 2 halve chocolade eieren waarna onze chocolade specialisten ze aan elkaar plakken. Een precies werkje, maar het eindresultaat is fantastisch. Omdat wij graag mooie en lekkere producten maken, vinden we smaak en het gebruik van eerlijke chocolade heel belangrijk. Door onze chocolade paaseieren te maken van eerlijke chocolade steunen we de cacaoboeren. Hierdoor kunnen hun kinderen naar school en kan de boer door ontwikkelen met zijn bedrijf.

Luxe cadeau verpakking

Bij deze reusachtige paaseieren hoort natuurlijk een mooie verpakking. Onze grote chocolade paaseieren worden verpakt in een transparante verpakking met een mooie grote strik. In de bodem van de verpakking zit een kleine verrassing met paaseitjes verstopt. Om je paas cadeau compleet te maken kun je bij elk product een vrolijk kaartje met tekst toevoegen.

Zakelijk chocolade paaseieren bestellen?

Ook voor grote aantallen chocolade eieren ben je bij ons aan het juiste adres. Wat dacht je van een doosje paas bonbons met een eigen verpakking. Helemaal in de stijl van jullie bedrijf. Bekijk hier de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan!