Sinterklaas

Ben je op zoek naar een origineel sinterklaascadeau van chocolade? Bij ons vind je een uniek assortiment aan handgemaakte sinterklaascadeaus van chocolade. Geef dit jaar geen standaard chocoladeletter cadeau, maar kies uit één van onze luxe chocoladeletters. Onze chocoladeletters zijn handgemaakt van eerlijke chocolade en versieren we met de lekkerste toppings.

(H)eerlijke sinterklaasgeschenken bestellen voor collega’s en relaties? Bekijk hier onze zakelijke sinterklaasgeschenken.

sinterklaas chocolade
Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Show Filters

Toont alle 6 resultaten

(H)eerlijk Sinterklaas cadeau op maat gemaakt.

Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen, gaan onze chocolatiers aan de slag. Ze maken de door jou gekozen letter van het alfabet, in de gewenste chocoladesmaak en de gekozen toppings. We gebruiken eerlijke Belgische Callebaut chocolade. Het gebruik van eerlijke chocolade geeft niet alleen een goed gevoel, ook steunen wij hiermee de lokale cacaoboeren. Wanneer jij één van onze chocoladecadeaus bestelt, help je mee aan het verbeteren van het levensonderhoud van de boeren. Daarom maken wij van elke bestelling een feestje. Eerlijk smakelijk!