Online chocoladeletters bestellen: van A t/m Z

Staat Sinterklaas met zijn pieten weer voor de deur? Dan is het de perfecte tijd iemand te verrassen of jezelf te verwennen! Bestel een heerlijke chocoladeletter in jouw favoriete smaak of de favoriete smaak van je ontvanger. Om je bestelling af te maken kun je een gratis kaartje met tekst toevoegen aan je bestelling.

Er zijn zowel particuliere als zakelijke mogelijkheden voor het bestellen van chocoladeletters.

Online chocoladeletters bestellen: van A t/m Z
Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Gepersonaliseerde chocoladeletters kopen

Altijd en op elk moment je favoriete chocoladeletter kopen. Wij draaien onze hand er niet voor om. Daarnaast is het mogelijk je chocoladeletters online te personaliseren naar jouw wensen.

Met keuze uit diverse toppings als: koffie, koffie & noten, zeezout karamel, smarties, hazelnoten en smaken: melk, puur en wit, is er altijd een lekkere chocoladeletter voor jou.

De chocoladeletters worden verpakt in een luxe verpakking. Als extraatje voeg je nog een leuk kaartje met tekst toe aan je bestelling.

Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen, gaan onze chocolatiers aan de slag. Zo wordt er zo snel mogelijke een verse chocoladeletter bij je thuis geleverd.

Benieuwd hoe wij jouw chocoladeletter maken?

Bekijk hieronder de video hoe wij jouw chocoladeletters maken.

 

Grote aantallen chocoladeletters bestellen

Verras je familie of collega’s, geef iedereen dit jaar een gepersonaliseerde chocoladeletter cadeau.

Vanaf 20 stuks bestel je al chocoladeletters met een leuke korting. Daarbij kunnen wij de chocoladeletters direct versturen naar de ontvangers of naar jouw adressenbestand.

Vraag hier een offerte aan! 

Chocoladeletters met logo bestellen? Ontdek de mogelijkheden

Maak de chocoladeletter nog persoonlijker en voorzie deze van jullie bedrijfslogo  Al onze smaken chocoladeletters kunnen wij voorzien met jullie bedrijfslogo. Alle letters van het alfabet zijn verkrijgbaar in de favoriete chocolade smaak van jouw relaties.

Daarnaast is het mogelijk een gepersonaliseerde verpakking toe te voegen vanaf 50 stuks. Aan de hand van ons design sjabloon ontwerpen jullie zelf een wikkel of ontwikkelen onze creatieve duizendpoten een verpakking (tegen een kleine vergoeding). Wij drukken en maken van jullie chocoladeletters een feestje!