Chocoladeletters

Chocoladeletters online bestellen

Chocoladeletters online bestellen? Nog even geduld en dan staat Sinterklaas met zijn pieten weer voor de deur? Dan is het de perfecte tijd iemand te verrassen of jezelf te verwennen! Bestel een heerlijke chocoladeletter in jouw favoriete smaak of de favoriete smaak van je ontvanger. Om je bestelling af te maken kun je een leuk kaartje met tekst toevoegen aan je bestelling.

chocoladeletters bestellen
Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Chocoladeletters kopen in alle soorten

Wist je dat chocoladeletters al bestaan sinds het einde van de negentiende eeuw. In die tijd werden de pakjes op Sinterklaasavond onder een kleedje gelegd. Daar bovenop kwam een chocoladeletter te liggen zodat ieder kind wist welk stapeltje voor hem was. Voor die tijd waren er trouwens ook al eetbare letters. In kloosters werden letters van brooddeeg gebruikt bij de schrijflessen. De letters werden later ook van koek en banket gemaakt. En tot op de dag van vandaag worden er nog steeds chocoladeletters gemaakt. En wist je dat je ook chocoladeletters online kunt kopen? Bij ons kun je altijd en op elk moment je favoriete chocoladeletter kopen. Wij draaien onze hand er niet voor om! Met de hand maken, decoreren en verpakken wij de chocoladeletters in een luxe cadeauverpakking. Bovendien kun je zelf je chocoladeletter samenstellen. Maak een keuze uit ons chocoladeletter assortiment, kies je favoriete chocolade smaak, een leuke verpakking en voeg er een leuk kaartje met tekst aan toe. Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen, gaan onze chocolatiers aan de slag. Je kiest zelf de datum waarop wij jouw chocoladeletter(s) meegeven aan de postbode.

Welke chocoladeletter bestellen?

Anno nu zijn de chocoladeletters nog altijd in trek. Inmiddels zijn ze in alle denkbare smaken verkrijgbaar. Toch merken we bij Chocoladebezorgd dat de klassieke melkchocoladeletter nog altijd favoriet is. Daarnaast kiezen mensen die chocoladeletters bestellen vaak voor de variant karamel-zeezout. Logisch, want die is gewoon superlekker! Ook andere toppings zijn erg in trek. Onze chocoladeletters zijn dan ook rijkelijk versierd met allerlei lekkers. Twijfel je nog? Onze medewerkers staan je graag te woord en helpen je met het maken van de juiste keuze.

Grote aantallen chocoladeletters versturen

Wil je grote aantallen chocoladeletters versturen? Maak dan gebruik van onze chocolade verzendservice. Sinterklaas en zijn pieten versturen een door jou zelf samengestelde chocoladeletter naar jullie adressenbestand. Download ons adressenbestand en vul de gegevens in van de ontvangers. Stuur het ingevulde bestand terug naar ons, wij regelen de rest en zorgen dat jouw bestelling op tijd met de postbode meegaat.

Chocoladeletters met logo bestellen?

Verras collega’s en relaties met een luxe sinterklaasgeschenk van chocolade. Kies uit onze prachtige handgemaakte chocoladeletters met logo en voeg je logo toe aan de luxe cadeauverpakking. Liever zelf een verpakking ontwerpen? Vanaf een bestelling van 100 stuks kun je zelf een cadeauverpakking ontwerpen. Maak gebruik van ons ontwerpsjabloon of laat je verpakking door ons ontwerpen.

Naast (h)eerlijke chocoladeletters, ontwierpen we een bijzondere Sinterklaas giftbox. Deze prachtige giftbox telt 21 oogverblindende bonbons in een luxe doos met een speciaal ontwerp in Sinterklaas-thema.

Personaliseer je sinterklaasgeschenk met een leuke kaart waarop je een persoonlijke boodschap schrijft. Kies voor ons standaard kaartje of ontwerp je eigen kaart (vanaf 100 stuks).

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan en geef eventuele speciale wensen aan, zodat wij een op maat gemaakt voorstel kunnen doen.

Wist je dat chocoladeletters…

Tot slot nog een paar weetjes over chocoladeletters. Wist je bijvoorbeeld dat…

  • Alle chocoladeletters (ongeveer) even zwaar zijn? Vooral kinderen denken nogal eens dat de letter M meer chocolade bevat dan de letter I. We kunnen je geruststellen; bij Chocoldebezord.nl zijn alle chocoladeletters zo’n 200 tot 220 gram.
  • Je ook chocoladeletters bestellen kunt voor je zakelijke relaties? De zakelijke chocoladeletters worden voorzien van een (eetbaar) schildje met bedrijfslogo. Uiteraard zijn de chocoladeletters met logo verkrijgbaar in alle smaken. Ook als roze chocoladeletters!
  • We elke chocoladeletter voorzien van een vrolijke Sinterklaasverpakking? Bovendien kun je een kaartje met een persoonlijke tekst toevoegen aan je bestelling.
  • Wij jouw chocoladeletters versturen kunnen naar meerdere adressen? Zo heb je er geen omkijken meer naar. Handig als je zakelijke chocoladeletters met logo bestelt, maar ook heel praktisch voor particuliere bestellingen.