Online chocoladeletters bestellen: van A t/m Z

Staat Sinterklaas met zijn pieten weer voor de deur? Dan is het de perfecte tijd iemand te verrassen of jezelf te verwennen! Bestel een heerlijke chocoladeletter in jouw favoriete smaak of de favoriete smaak van je ontvanger. Om je bestelling af te maken kun je een leuk kaartje met tekst toevoegen aan je bestelling.

Er zijn zowel particuliere als zakelijke mogelijkheden voor het bestellen van chocoladeletters.

chocoladeletters bestellen
Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Gepersonaliseerde chocoladeletters kopen

Altijd en op elk moment je favoriete chocoladeletter kopen. Wij draaien onze hand er niet voor om! Bovendien kun je zelf je chocoladeletter samenstellen.

Kies uit alle letters van het alfabet van (h)eerlijke pure, melk of witte Callebaut chocolade. Onze chocolatiers decoreren jouw lievelingsletter met een topping van noten, zeezout en karamel, marshmallows en smarties of pecannoten, framboos en karamel.

Met de hand maken, decoreren en verpakken wij de luxe chocoladeletters in een luxe cadeauverpakking. Personaliseer je chocoladeletter met een leuk kaartje waarop je een persoonlijke boodschap schrijft.

Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen, gaan onze chocolatiers aan de slag. Je kiest zelf de datum waarop wij jouw chocoladeletter(s) meegeven aan de postbode.

Grote aantallen chocoladeletters bestellen

Verras familie, vrienden of collega’s met een luxe handgemaakte chocoladeletter met vrolijke topping.

Bestel je meer dan 10 chocoladeletters voor 10 verschillende ontvangers? Maak dan gebruik van onze chocolade verzendservice. Download ons adressenbestand en vul de gegevens in van de ontvangers. Stuur het ingevulde bestand terug naar ons, wij regelen de rest en zorgen dat jouw bestelling op tijd met de postbode meegaat.

Chocoladeletters met logo bestellen?

Verras collega’s en relaties met een luxe sinterklaasgeschenk van chocolade. Kies uit onze prachtige handgemaakte chocoladeletters en voeg je logo toe aan de luxe cadeauverpakking. Liever zelf een verpakking ontwerpen? Vanaf een bestelling van 100 stuks kun je zelf een cadeauverpakking ontwerpen. Maak gebruik van ons ontwerpsjabloon of laat je verpakking door ons ontwerpen.

Naast (h)eerlijke chocoladeletters, ontwierpen we een bijzondere Sinterklaas giftbox. Deze prachtige giftbox telt 21 oogverblindende bonbons in een luxe doos met een speciaal ontwerp in Sinterklaas-thema.

Personaliseer je sinterklaasgeschenk met een leuke kaart waarop je een persoonlijke boodschap schrijft. Kies voor ons standaard kaartje of ontwerp je eigen kaart (vanaf 100 stuks).

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan en geef eventuele speciale wensen aan, zodat wij een op maat gemaakt voorstel kunnen doen.