Chocoladeletters bestellen

Online de leukste handgemaakte chocoladeletters bestellen: Van A t/m Z alle letters van het alfabet. Start met personaliseren van jouw unieke chocoladeletter.
Meer dan 10 stuks bestellen? Bestel ze hier met of zonder logo!

Chocoladeletters bestellen
Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Je kunt onze chocoladeletters bestellen in de favoriete chocolade smaak van de ontvanger. Daarnaast kun je als extraatje een gratis kaartje met tekst toevoegen aan je bestelling. Je kunt onze chocoladeletters zowel zakelijk als particulier bestellen

Gepersonaliseerde chocoladeletters kopen

Altijd en op elk moment je favoriete chocoladeletter kopen. Wij draaien onze hand er niet voor om. Onze chocoladeletters zijn te bestellen in alle letters van het alfabet. Handig, want zo sla je de plank niet mis. Kies uit een van onze verschillende chocoladeletters en start met personaliseren. Kies je favoriete chocolade smaak en voeg als extraatje nog een leuk kaartje met tekst toe. Ga je dit jaar voor de favoriete zeezout karamel of kies je toch voor de knapperige hazelnoot variant? Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen, gaan onze chocolatiers aan de slag.  Zij maken er altijd weer een feestje van zodat de ontvanger ook dit jaar weer kunnen genieten van een heerlijke chocoladeletter.

Grote aantallen chocoladeletters bestellen

Ook voor grote aantallen ben je bij ons aan het juiste adres. Geef iedereen dit jaar gepersonaliseerde chocoladeletter cadeau. Maak de chocoladeletter nog persoonlijker en voorzie deze van jullie bedrijfslogo. Al onze chocoladeletters kunnen wij voorzien met jullie bedrijfslogo. Wij zijn erg flexibel en maken de chocoladeletters met logo graag voor jullie op maat. Alle letters van het alfabet in de favoriete chocolade smaak van jullie medewerkers en relaties. Daarnaast kunnen wij de chocoladeletters ook versturen naar jullie adressen bestand.

Chocoladeletters met logo bestellen? Bekijk hier de mogelijkheden

Mogelijkheden van Chocoladebezorgd

Bekijk alle mogelijke opties en zie wat er allemaal mogelijk is met onze chocolade! Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis! Heb je nog specifiekere wensen, neem dan contact met ons op en wij maken het mogelijk!

Benieuwd hoe wij jouw chocoladeletter maken?
Bekijk hieronder de video hoe wij jouw chocoladeletters maken.