Online chocoladeletters bestellen: van A t/m Z

Staat Sinterklaas met zijn pieten weer voor de deur? Dan is het de perfecte tijd iemand te verrassen of jezelf te verwennen! Bestel een heerlijke chocoladeletter in jouw favoriete smaak of de favoriete smaak van je ontvanger. Om je bestelling af te maken kun je een leuk kaartje met tekst toevoegen aan je bestelling.

Er zijn zowel particuliere als zakelijke mogelijkheden voor het bestellen van chocoladeletters.

Online chocoladeletters bestellen: van A t/m Z
Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Gepersonaliseerde chocoladeletters kopen

Altijd en op elk moment je favoriete chocoladeletter kopen. Wij draaien onze hand er niet voor om. Bovendien is het mogelijk je chocoladeletters online te personaliseren naar jouw wensen.

Met keuze uit diverse toppings, zoals: koffie, koffie & noten, karamel zeezout, smarties, hazelnoten, en smaken: melk, puur en wit, is er altijd een lekkere chocoladeletter voor jou.

De chocoladeletters worden verpakt in een luxe verpakking. Als extraatje voeg je een leuk kaartje met tekst toe aan je bestelling.

Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen, gaan onze chocolatiers aan de slag. Zo wordt er zo snel mogelijk een verse chocoladeletter bij je thuis geleverd.

Grote aantallen chocoladeletters bestellen

Verras je familie of collega’s, geef iedereen dit jaar een gepersonaliseerde chocoladeletter cadeau.

Vanaf 20 stuks bestel je al chocoladeletters met een leuke korting. Daarbij kunnen wij de chocoladeletters direct versturen naar de ontvangers of naar jouw adressenbestand.

Vraag hier een offerte aan! 

Chocoladeletters met logo bestellen? Ontdek de mogelijkheden

Maak de chocoladeletter nog persoonlijker en voorzie deze van jullie bedrijfslogo  Al onze smaken chocoladeletters kunnen wij voorzien van een bedrijfslogo. Alle letters van het alfabet zijn verkrijgbaar in de favoriete chocoladesmaak van jouw relaties.

Daarnaast is het mogelijk een gepersonaliseerde verpakking toe te voegen vanaf 50 stuks. Aan de hand van ons designsjabloon ontwerpen jullie zelf een wikkel of ontwikkelen onze creatieve duizendpoten een verpakking (tegen een kleine vergoeding). Wij drukken deze af en maken van jullie chocoladeletters een feestje!