Stroopwafel

 9,35

Een echte Hollandse chocoladeletter. Gedoceerd met knapperige stroopwafel stukjes, karamelblokjes en vrolijke kleurtjes.

 

Chocolade smaak selecteren *

Letter kiezen *

Voeg een cadeau boodschap toe! *

+  0,95

Cadeau boodschap

Cadeau boodschap

Voeg een gratis kaartje met tekst toe aan je bestelling. Tip: Denk ook aan je naam, die staat nergens anders vermeld

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: stroopwafel Categorie:

Vóór 12:00 uur besteld, Dezelfde dag verstuurd!

  • Luxe cadeau verpakking
  • Maak je verrassing compleet met een leuk kaartje met tekst
  • Selecteer een verzenddatum bij het afrekenen
Veilig betalen

betaalmogelijkheden chocoladebezorgd

Beschrijving

Een prachtige schoenletter

Een vrolijke schoenletter versierd met knapperige stukjes stroopwafel en karamel stukjes. Deze chocoladeletter van 220 gram is een perfect sinterklaas cadeau voor onder de schoorsteen. Je kunt deze schoenletter bestellen in alle letters van het alfabet in de favoriete chocolade smaak van de ontvanger. Handig want dit zorgt voor een stuk minder stress! Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen gaan onze chocolade pieten aan de slag. Op ambachtelijke wijze maken zij jouw chocoladeletter met de hand en versieren deze met stukjes stroopwafel, karamel en een vrolijk sinterklaasje. Nadat jouw chocoladeletter is afgekoeld  wordt deze zorgvuldig verpakt in een luxe zwarte geschenkverpakking voorzien van een vrolijke sinterklaas wikkel. Op elk doosje noteren wij de bestelde letter. Zo kun je de chocoladeletters makkelijk van elkaar onderscheiden.

De chocoladeletter heeft een lengte van 16 cm, een breedte van 10 cm, een hoogte 1,5 cm en weegt tussen de 200 en 220 gram.

Zakelijk grote aantallen bestellen?

Wil je meer dan 20 chocoladeletters bestellen? Bestel ze dan op onze zakelijke chocoladeletters met logo pagina. Hier kun je chocoladeletters met of zonder logo bestellen en ontvang je een leuk korting bij grotere aantallen. Daarnaast vind je hier meer informatie over de personalisatie opties. Bekijk de mogelijkheden>>