Strawberry love

 9,35

Hartjes staan symbool voor de liefde. Maar je kunt ze ook gebruiken om iemand een hart onder de riem te steken of om iemand te bedankten voor het afgelopen jaar. Deze chocoladeletter is versierd met rode chocolade hartjes, karamelblokjes en aardbeien.

 

Chocolade smaak selecteren *

Letter kiezen *

Voeg een cadeau boodschap toe! *

+  0,95

Cadeau boodschap

Cadeau boodschap

Voeg een gratis kaartje met tekst toe aan je bestelling. Tip: Denk ook aan je naam, die staat nergens anders vermeld

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Vóór 12:00 uur besteld, Dezelfde dag verstuurd!

  • Luxe cadeau verpakking
  • Maak je verrassing compleet met een leuk kaartje met tekst
  • Selecteer een verzenddatum bij het afrekenen
Veilig betalen

betaalmogelijkheden chocoladebezorgd

Beschrijving

Love is in the air… Maak je Sinterklaasfeest compleet met deze geliefde chocoladeletter. Deze chocoladeletter kun je bestellen in alle letters van het alfabet in de favoriete chocolade smaak van de ontvanger. Verklaar iemand de liefde met deze chocoladeletter of geeft het als bedankje voor zijn of haar inzet van het afgelopen jaar.

De chocoladeletter heeft een lengte van 16 cm, een breedte van 10 cm, een hoogte 1,5 cm en weegt tussen de 200 en 220 gram.

Zakelijk chocoladeletters bestellen?

Voor grote of kleine aantallen chocoladeletters ben je bij ons aan het juiste adres. Vanaf 20 stuks ontvang je een interessante korting op je chocoladeletters. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het maken van logo chocoladeletters. Leuk om te geven aan relaties en personeel. Wil jij zakelijk chocoladeletters bestellen? Bekijk hier de mogelijkheden>>