Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Groot aantal chocoladeletters goedkoop bestellen

Chocoladeletters zijn een must tijdens Sinterklaas. Wil je meerdere chocoladeletters in één keer bestellen? Geniet dan van onze kortingen voor grote aantallen en bestel de chocoladeletters goedkoop online.  

Chocoladeletters goedkoop bestellen voor personeel, klanten en collega’s

Chocoladeletters zijn een ideaal kleinigheidje voor personeel of klanten tijdens Sinterklaas. Je hebt de keuze uit verschillende smaken en alle letters van het alfabet.

Als je chocoladeletters bestelt voor jouw collega’s, personeel, klanten of relaties, dan is het goed om te weten dat je staffelkorting krijgt op grotere aantallen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan.

Unieke chocoladeletters bestel je goedkoop online

Elke chocoladeletter wordt speciaal voor jou met de hand gemaakt door onze chocoladespecialisten. Doordat onze letters handgemaakt zijn, is elke letter uniek in smaak en vorm.

Nadat we jouw bestelling hebben ontvangen, gaan onze specialisten aan de slag. We gebruiken (h)eerlijke Callebaut chocolade en de lekkerste toppings om de chocoladeletters te maken.

Daarna versturen we de chocoladeletters direct naar de ontvangers toe, maar we kunnen ze ook naar jou verzenden zodat je ze zelf kan uitdelen.

Bestel je chocoladeletters vandaag nog!

Zakelijk chocoladeletters online bestellen

Vanaf 50 letters is het mogelijk om de chocoladeletters zakelijk te bestellen in de stijl van jouw bedrijf. In dit geval kun je je eigen Sinterklaas wikkel ontwerpen. Deze customized wikkels kan je bijvoorbeeld ontwerpen in jouw huisstijl. Daarnaast kan je ook het logo van je bedrijf op de chocoladeletter laten plaatsen.

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.