Kerst chocolade bestellen

Kerst chocolade bestellen: Heerlijke kerst chocolade om cadeau te geven of om op tafel te zetten tijdens de kerstdagen. Wens iemand een fijne kerst en verstuur onze prachtige kerstgeschenken naar een gelukkige ontvanger. Ook voor bedrijven hebben wij prachtige kerstgeschenken.

Bestellen voor bedrijven?

Bekijk hier ons aanbod voor bedrijven met interessante staffelkorting.

Bedrijf? Vraag een offerte aan! 

Bent u een particuliere klant? dan kunt u hieronder bestellen

Prachtige Kerst Chocolade bestellen!

Maak je kerst compleet met onze heerlijke kerst chocolade

Hippe en luxe kerstgeschenken van chocolade. Wij bieden jou een prachtig aanbod aan heerlijke kerst chocolade. Van chocolade kerstboom tot heerlijke doos ambachtelijke bonbons. Een leuk chocolade cadeau om te geven of om te krijgen.

Kerstchocolade bestellen 

Van kerst bonbons tot een chocolade hart met een persoonlijke tekst. Onze kerst assortiment bied genoeg mogelijkheden om iemand te verrassen met heerlijke kerst chocolade. Kies voor bijvoorbeeld voor een heerlijke doos samengestelde bonbons of een kerstboom van romige chocolade.

Indien je op werkdagen voor 12:00 uur besteld dan versturen wij je kerstchocolade dezelfde dag zodat het de volgende dag geleverd wordt bij de gelukkige ontvanger.

Kerststollen

Ambachtelijke kerststollen

Naast ons huidige assortiment aan heerlijke kerst chocolade bakken ons topbakkers ook de lekkerste kerststollen. Onze kerststollen worden op authentieke en ambachtelijke wijze gemaakt van de beste ingrediënten. Wij gebruiken hiervoor echte amandelspijs aangemaakt met heerlijke roomboter. Nadat de kerststollen gebakken zijn verpakken wij ze in een luxe geschenkdoos zodat wij ze kunnen versturen naar een gelukkige ontvanger.