Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Zakelijke nieuwjaarsgeschenken

Ben je op zoek naar originele relatiegeschenken voor nieuwjaar? Zoek niet verder! Onze luxe handgemaakte cadeaus van chocolade zijn uitermate geschikt als zakelijke nieuwjaarsgeschenken. De ontvanger krijgt een feestje in een doosje: onze prachtige handgemaakte bonbons zijn bijna te mooi om op te eten!

zakelijke nieuwjaarsgeschenken bestellen
zakelijke nieuwjaarsgeschenken

Nieuwjaarsgeschenken met logo

Bij Chocoladebezorgd ben je verzekerd van unieke zakelijke nieuwjaarsgeschenken. Niet alleen omdat onze luxe bonbons zo bijzonder zijn, maar ook omdat jij je relatiegeschenken in een eigen jasje kunt stoppen. Personaliseer je nieuwjaarsgeschenken met een logo of kies voor een op maat gemaakte verpakking in jouw huisstijl. Wil je nog een stapje verder gaan? Personaliseer dan je zakelijke nieuwjaarsgeschenken met een kaartje met persoonlijke boodschap.

Nieuwjaarsgeschenken verzenden

Wil jij nieuwjaarsgeschenken verzenden naar verschillende adressen? Maak dan gebruik van onze verzendservice. Vul ons adressenbestand in en wij regelen de rest! Wij verpakken jouw chocolade nieuwjaarsgeschenken, veilig en netjes, en zorgen dat de postbode ze aflevert op de juiste adressen.

chocolade verzendservice
Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.