Vandaag voor 12:00 uur besteld, betekent morgen in huis*

Over Chocoladebezorgd

Vijf jaar geleden kwam de eerste chocolade machine in de bakkerij. Mijn ouders en tevens eigenaar van deze mooie bakkerij Bakken met Plaizier in Hoogeveen leek het een goed plan om chocolade te gaan maken en te verkopen in de winkel. Aanvankelijk een beetje als aanvulling op het assortiment.

Het online concept was geboren

Dit bleek een goed idee en de eerste chocoladeproducten en bonbons gingen als warme broodjes over de toonbank. Vooral de chocolade pumps en gepersonaliseerde chocolade harten met tekst verkochten erg goed. Het online idee was geboren en ik Jan-Jaap Plaizier bedacht het. Het idee erachter is simpel. Wij willen mensen blij maken met heerlijke chocolade. Of dit nu voor jezelf is of voor de gelukkig ontvanger.

Via een een bestaand platform zijn we begonnen met een webshop. Hiermee konden we mooi experimenteren. Al snel liep dit volledig uit de hand en heb ik mijn vaste baan opgezegd om er volledig voor te gaan. We hebben een nieuwe website laten maken en zijn ondertussen al twee volledige jaren online. In die twee jaar hebben wij al vele mensen blij mogen maken met onze heerlijke chocolade cadeaus.

Sinds de oprichting van Chocoladebezorgd maken wij dagelijks gepersonaliseerde chocolade cadeaus, hippe bonbons en relatiegeschenken voor bedrijven.

Veel chocolade Plaizier,

Jan-Jaap Plaizier
Chocolade specialist

bonbons bestellen