Over ons

Online de lekkerste chocolade bestellen bij Chocoladebezorgd.nl

Chocoladebezorgd is een webwinkel met een hoge kwaliteit aan ambachtelijke chocolade geschenken. In samenwerking met onze brood en banketbakkerij Bakken met Plaizier maken we dagelijks de lekkerste chocolade geschenken op een ambachtelijke manier. Wij gebruiken uitsluitend de lekkerste Belgische Callebaut chocolade

Wij leveren een groot assortiment aan luxe chocolade producten welke je grotendeels kunt personaliseren met een persoonlijke tekst, logo of foto. Dit geeft de chocolade een lekker persoonlijk tintje.

Chocolade laten bezorgen 

Chocolade online bestellen en laten bezorgen. Wij staan garant voor een uitstekende service, snelle bezorging en een scherp prijsje voor de bezorging €4,95 per adres. Bestellingen vanaf €50,00 worden gratis verzonden. De chocolade wordt goed verpakt in een stevig doos met een gepaste  opvulling zodat de chocolade onbeschadigd afgeleverd wordt.

Speciale chocolade wens?

Mocht je speciale wensen of andere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We kunnen dan samen de mogelijkheden bespreken voor perfect chocolade geschenk.