Paasgeschenken van chocolade

Ben jij op zoek naar originele en luxe paasgeschenken van chocolade? Een origineel paas cadeau die je medewerkers en relaties niet snel zullen vergeten? Bij ons ben je aan het juiste adres voor een uniek paas geschenk. Wij hebben een prachtig assortiment aan heerlijke paashazen en chocolade paaseieren. 

Unieke paas geschenken

Onze chocolade paashazen en chocolade paaseieren zijn een perfect paas geschenk om je relaties en personeel op unieke wijze mee te verrassen met pasen. Een prachtig en origineel paas geschenk gemaakt an echte Belgische chocolade van het merk Callebaut. Onze paas chocolade kun je bestellen in melk, wit en pure chocolade.

Met bedrijfslogo

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van chocolade geschenken met logo. Personaliseer jullie paas geschenken met jullie bedrijfslogo. Wij drukken jullie bedrijfslogo in full color op een chocolade schildje en decoreren deze op het gewenst product.

Smaakvolle paas geschenken van chocolade

Onze handgemaakte paaseierenpaashazen en paaseitjes zijn van top kwaliteit en worden door onze top chocolatiers gemaakt van eerlijke Callebaut chocolade. Samen met Callebaut selecteren wij de beste cacao bonen bij de boeren waarna Callebaut voor ons een hoogwaardige chocolade maakt. Hieruit vervaardigen wij onze paaseierenpaashazen en gevulde paaseitjes.

Diverse chocolade smaken

Smaken verschillen. Daarom kun je bij Chocoladebezorgd gemengd bestellen in de smaken melk, wit of puur. Dit kan al vanaf 2 stuks. Lekker flexibel toch?  De romige melkchocolade blijft populair onder onze klanten maar ook de volle en krachtige smaak van pure chocolade staat stipt op nummer 2.

Chocolade paaseieren bestellen

Chocolade paaseieren bestellen in als soorten en maten. Onze reuze chocolade paaseieren zijn al jaren favoriet onder onze klanten. Bijvoorbeeld ons Xl paasei van maar liefst 20 cm groot. Dit chocolade paasei is overgoten met witte chocolade en voorzien van een chocolade eidooier. Dit vrolijke ei kun je bestellen in de smaken melk, wit en pure chocolade.

Met onze reuze paaseieren heb je gegarandeerd succes met pasen.

Kleine en grote aantallen

Kleine of grote aantallen? Dat is geen probleem. Bij ons bestel je al een paas geschenk vanaf 1 tot 500 stuks en meer. Aan elk geschenk besteden wij evenveel aandacht zodat jouw relaties en personeel altijd weer versteld staan van onze prachtig chocolade producten. Ook onze chocolade paaseieren en chocolade paashazen kunnen vanaf 10 stuks voorzien worden van jouw bedrijfslogo. Wij drukken jouw logo in full color op een chocolade schildje en decoreren deze op het gewenste product.

Snelle bezorging & verse producten

Jouw paas chocolade tot aan de voordeur bezorgd. Wij zorgen er altijd voor dat jouw paas geschenken tijdig en vers worden bezorgd. Kleine bestellingen versturen wij met Post Nl en grote bestellingen worden per koerier geleverd.

Verse producten

Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen starten onze chocolatiers met produceren. Zo kunnen wij garanderen dat je altijd een vers product ontvangt met een lange houdbaarheid.

Nederland en België

Geleverd in Nederland en België

100% tevredenheidsgarantie

Snelle klantenservice

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilige betalen

Ideal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd2019

betaalmethoden