100% Handmade!

Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Paasgeschenken van chocolade

Wens medewerkers, collega’s en relaties vrolijk Pasen met een van onze luxe chocoladegeschenken. Speciaal voor Pasen, ontwierpen wij een luxe bonbonbox in twee formaten: kies voor een doos met 15 óf een doos met 21 handgemaakte bonbons. Ga je toch liever voor de klassieke paaseitjes van chocolade? In ons paasassortiment vind je naast de speciale bonbonbox voor Pasen, prachtige chocolade-eitjes in pastelkleuren en verrukkelijke bonbon-eitjes met een smeuïge vulling.

Dat is nog niet alles: in ons paasassortiment voegen we ook de doosjes met 10 en met 15 bonbons toe, zoals je die van ons kent! Met een speciale paaswikkel en twee limited edition bonbons voor Pasen, geef jij een speciale paas-touch aan jouw verrukkelijke paasgeschenk.

paas chocolade bestellen

Paasgeschenken door de brievenbus

Vraag een offerte aan!

Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat!


Heb je nog speciale wensen of vragen?

Laat hieronder weten hoe wij je kunnen helpen. Je ontvangt z.s.m een offerte van ons.


Unieke paasgeschenken

Denk je aan Pasen, dan denk je al gauw aan het verstoppen en zoeken van paaseieren. Speciaal voor Pasen, ontwierpen wij een luxe bonbonbox in paasthema. Deze luxe doos vullen wij met 15 of met 21 handgemaakte bonbons. Get Egg-Cited: dit jaar zoek jij de chocolade paaseieren niet in je achtertuin, maar vanaf de bank met onze speciale bonbonbox voor Pasen!

Paasgeschenken met logo

Trakteer medewerkers, collega’s en relaties op een gepersonaliseerd paasgeschenk. Ontwerp je eigen verpakking met daarop bijvoorbeeld het logo, eventuele tekst en een spetterende achtergrond. Doe er nog een schepje bovenop door een kaartje toe te voegen met persoonlijke boodschap en voilà: jij hebt een paasgeschenk waar je ‘u’ tegen zegt!

Luxe paasgeschenken van (h)eerlijke chocolade

De chocolade van Chocoladebezorgd is niet alleen lekker, maar ook nog eens eerlijk én handgemaakt. Onze chocolatiers werken enkel met de beste en verse producten. Bij ons weet je zeker dat er met passie en liefde is gewerkt aan jouw product. Je proeft de liefde niet alleen, maar je ziet het ook!

Chocolade paaseieren bestellen

Ga je toch liever voor de klassieke paaseitjes van chocolade? In ons paasassortiment vind je naast de speciale bonbonbox voor Pasen, prachtige chocolade-eitjes in pastelkleuren en verrukkelijke bonbon-eitjes met een smeuïge vulling.

Kleine en grote aantallen

Of je nu 15 of 1500 mensen wilt verrassen: wij stoppen al onze liefde en passie in jouw paasgeschenk van chocolade. Aan ieder chocoladegeschenk besteden wij evenveel aandacht, zodat jouw relaties en collega’s zeker weten versteld staan! Vraag makkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan voor een prijs op maat.

Snelle bezorging & verse producten

Jouw paaschocolade tot aan de voordeur bezorgd: wij verzenden jouw paasgeschenken veilig en snel met PostNL of DHL. Wil jij paaschocolade versturen naar verschillende adressen? Maak dan gebruik van onze verzendservice: vul ons adressenbestand in en wij zorgen dat jouw paasgeschenken bij de ontvangers terechtkomen!

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal