Paas geschenken chocolade

Paas geschenken van chocolade voor uw bedrijf

Op zoek naar unieke en lekkere paas geschenken van chocolade? Een geschenk die uw medewerkers en uw relaties niet snel zullen vergeten?  Bij ons bent u aan het juiste adres voor een uniek paas geschenk. Wij hebben een prachtig assortiment aan heerlijke paashazen en chocolade paaseieren. Deze kunnen wij voorzien van uw bedrijfslogo of persoonlijke wens.

Heeft u vragen of advies nodig? Bel met een van onze chocolade specialisten 0528-522132 of vraag direct een offerte aan! 

Luxe chocolade paasei 20 cm (400gr)

Leuk voor relaties & personeel dit luxe chocolade paasei.

Met logo mogelijk. Dit is gratis bij ons betaald U geen instel kosten!
Kaartje toevoegen? Wij voegen gratis een kaartje met uw persoonlijke wens toe!

Luxe verpakt en gevuld met luxe chocolade paaseitjes. Gemaakt van echte Callebaut chocolade. U proeft het verschil!

Luxe chocolade paasei 15 cm(300gr)

Leuk voor relaties & personeel dit luxe chocolade paasei.

Met logo mogelijk. Dit is gratis bij ons betaald U geen instel kosten!
Kaartje toevoegen? Wij voegen gratis een kaartje met uw persoonlijke wens toe!

Luxe verpakt en gevuld met luxe chocolade paaseitjes. Gemaakt van echte Callebaut chocolade. U proeft het verschil!

Vanaf €9,95

paas chocolade

XL Chocolade paashaas

Te bestellen in melk of pure chocolade

Deze prachtige chocolade paashaas is maar liefst 50 cm groot. Een prachtig paas geschenk van echte belgische chocolade.

Voorzie de Paashaas van uw bedrijfslogo of speciale wens. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Verpakt in transparante zak met een feestelijke strik. 

Paas cadeau pakket

Koker gevuld met 3 paaseieren a 10 cm, chocolade kippetjes en kleine paaseitjes

Vanaf €8,95

Offerte aanvragen voor uw paas geschenken

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsindicatie. Binnen 24 uur een offerte op maat.
Heeft u snelle vragen of komt u er niet uit met het aanvragen van een offerte? Aarzel niet en bel direct met 1 van onze chocolade specialisten op: 0528-522132

Deze bedrijven gingen u voor! 

Unieke paas geschenken

Chocolade paashazen of chocolade paaseieren zijn een perfect paas geschenk om  uw relaties en personeel op een unieke wijze te verrassen tijdens pasen. Een prachtig geschenk voor een goede prijs gemaakt van Belgische chocolade van het merk Callebaut en te verkrijgen in verschillende smaken: melkchocolade, witte chocolade en pure chocolade. Met de prachtige paasgeschenken van Chocoladebezorgd laat u zeker een goede indruk achter.

Met bedrijfslogo

Als ambachtelijk en kleinschalig bedrijf zijn wij uitermate geschikt voor maatwerk en personalisatie. Geef uw paashazen en paaseieren een extra luxe tintje en refereer uw bedrijf eraan door het te voorzien van uw logo. Wij drukken uw bedrijfslogo in full color op een chocolade schildje en decoreren deze op het gewenst product. Een chocolade paasei met logo of chocolade paashaas met logo het kan bij ons allemaal vanaf 1 stuk. Met een logo erop worden uw paas geschenken echt een feestje.

Smaakvolle paas geschenken van chocolade

Onze handgemaakte paaseieren, paashazen en paaseitjes zijn van top kwaliteit en worden door onze top patissiers gemaakt van eerlijke Callebaut chocolade. Samen met Callebaut selecteren wij de beste cacao bonen bij de boeren waarna Callebaut voor ons een hoogwaardige chocolade maakt. Hieruit vervaardigen wij onze paaseieren, paashazen en gevulde paaseitjes. Voor onze  gevulde paaseitjes maken de patissiers gebruik van de beste ingrediënten voor een perfecte vulling die je een echte smaakexplosie bezorgd. Een echte verrassing!

Diverse chocolade smaken

Iedereen  heeft een bepaalde voorkeur voor een smaak. Daarom kunt u bij Chocoladebezorgd gemengd bestellen in de smaken melk, wit of puur. Dit kan al vanaf 2 stuks. Lekker flexibel toch?  De romige melkchocolade blijft populair onder onze klanten maar ook de volle en krachtige smaak van pure chocolade is erg populair.

Feestelijk verpakt

Bij een prachtig product hoort een mooie verpakking. Onze producten strelen niet alleen het oog maar ook de tong. Een feestelijk verpakt chocolade paasei rijkelijk gevuld met paaseitjes op een bedje van stro en voorzien van feestelijk doorzichtig cellofaan folie en een feestelijke strik. En indien u wenst voorzien met een kaartje met persoonlijke tekst.

Chocolade paasei bestellen

Een luxe paasei is bij ons een prachtig groot chocolade ei overgoten met  witte chocolade en voorzien van luxe banketbakkers eitjes.  Deze verpakken wij in een prachtige zak gevuld met een bedje van stro, paaseitjes met hierop het luxe chocolade paasei. Onze handgemaakte paaseieren zijn te bestellen in twee formaten 300 gram en 400 gram. De 400 grams variant is maar liefst 20 cm groot en de 300 grams variant 15 cm. Voor een echt reuze paasei bent u bij ons aan het juiste adres.

Kleine en Grote aantallen

Kleine of grote aantallen? Wij maken er geen probleem van.  Bij ons besteld u al een paas geschenken vanaf 1 stuk tot 500 stuks en meer. Aan elk geschenk besteden wij evenveel aandacht zodat uw relaties en personeel altijd weer versteld staan van onze prachtig chocolade producten. Ook onze chocolade paaseieren en chocolade paashazen kunnen vanaf 10 stuks voorzien worden van uw bedrijfslogo. Wij drukken uw logo in full color op een chocolade schildje en decoreren deze op het gewenste product.

Snelle Bezorging & Verse producten

Wij bezorgen uw chocolade tot aan de voordeur. Wij zorgen er altijd voor dat uw geschenken tijdig en vers voor pasen worden geleverd. Kleine bestellingen versturen wij met Post Nl en grote aanvragen worden zorgvuldig door een transporteur geleverd.  Wij starten met produceren zodra uw order bij ons binnenkomt. Door onze kleinschaligheid, kennis en efficiënte manier van produceren kunnen wij garanderen dat uw producten altijd vers gemaakt worden van de beste kwaliteit eerlijke chocolade.

Wilt u uw producten liever afhalen? Dat is geen probleem. Indien u wenst kunt u een kijkje nemen in ons bedrijf waar al deze lekkere paashazen en paaseieren worden gemaakt.

Ons bezoek adres is:

Chocoladebezorgd.nl / Bakken met Plaizier

Schutstraat 33

7907CA Hoogeveen

Betalen per factuur

Bedrijven kunnen bij ons per factuur betalen. Na ontvangst van uw producten versturen wij u een digitale factuur.