Pasen

Paasgeschenken

Prachtige paasgeschenken voor bedrijven. Pasen is een perfect moment om relaties, klanten of personeel te verrassen met een prachtig paas cadeau. Met onze chocolade paaseieren, paashazen of prachtige bonbons laat je een goede indruk achter.  Kwaliteit staat bij ons op nummer 1 en daarom maken wij al onze relatiegeschenken voor pasen met de hand. Een team van chocolade specialisten staat dagelijks voor jou klaar en maken de lekkerste cadeaus voor pasen.

Pasen
Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Paasgeschenken van chocolade

Chocoladeletters met Sinterklaas en paaseieren met Pasen. Onze luxe handgemaakte chocolade is geschikt voor elke gelegenheid. Geïnspireerd tijdens de lunch, gingen onze chocolade specialisten aan de slag. Die middag aten we gebakken ei op brood. En met Pasen staan eieren centraal. Ze bedachten het gebakken chocolade paasei. Een groot chocolade paasei met hier op een gebakken ei van chocolade. Samen mooi verpakt in een luxe cadeauverpakking. Als kleine verrassing verstopten ze nog wat extra paaseitjes in de bodem van de verpakking. Ook wij vinden het leuk om eieren te zoeken tijdens Pasen!

Verras je personeel met onze luxe paasgeschenken

Zet je personeel in het zonnetje. Hoe leuk is het om waardering te krijgen voor al dat harde werk wat je al hebt verricht. Een paasgeschenk van Chocoladebezorgd geeft je een extra boost in de vrolijkste periode van het jaar. Want als je medewerkers blij zijn, dan ben jij dat ook!  Kies voor onze Box of Happiness of stel zelf een doosje bonbons samen. Liever een paasgeschenk met eigen verpakking? Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Speciale wensen? Laat het ons weten!