Pasen

Paasgeschenken

Prachtige paasgeschenken voor bedrijven. Pasen is een perfect moment om relaties, klanten of personeel te verrassen met een prachtig paas cadeau. Met onze chocolade paaseieren, paashazen of prachtige bonbons laat je een goede indruk achter.  Kwaliteit staat bij ons op nummer 1 en daarom maken wij al onze relatiegeschenken voor pasen met de hand. Een team van chocolade specialisten staat dagelijks voor jou klaar en maken de lekkerste cadeaus voor pasen.

Pasen
Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Grote chocolade paaseieren

Chocoladeletters met Sinterklaas en paaseieren met Pasen. Onze reusachtige Xl paaseieren zijn elk jaar weer een succes. Geïnspireerd tijdens de lunch gingen onze chocolade specialisten aan de slag. Die middag aten we gebakken ei op brood. En met pasen staan eieren centraal. Ze bedachten het gebakken chocolade paasei. Een groot chocolade paasei met hier op een gebakken ei van chocolade. Samen mooi verpakt in een luxe cadeau verpakking met een feestelijke strik. Als kleine verrassing verstopten ze nog wat extra paaseitjes in de bodem van de verpakking. Want met pasen houden wij ervan om dingen te verstoppen ;)

Verras je personeel met onze paasgeschenken

Zet je personeel in het zonnetje. Hoe leuk is het om waardering te krijgen voor al dat harde werk wat je al hebt verricht. Een paasgeschenk van Chocoladebezorgd gaat je hierbij helpen. Want als je medewerkers blij zijn dan ben jij dat ook.  Een Xl paashaas, een doosje bonbons of een gevuld chocolade paasei voor op tafel. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Speciale wensen? Laat het ons weten!