Pasen

Paasgeschenken

Wens medewerkers, collega’s en relaties vrolijk Pasen met een van onze luxe chocoladegeschenken. Speciaal voor Pasen, ontwierpen wij een luxe bonbonbox in twee formaten: kies voor een doos met 15 óf een doos met 21 handgemaakte bonbons. Ga je toch liever voor de klassieke paaseitjes van chocolade? In ons paasassortiment vind je naast de speciale bonbonbox voor Pasen, prachtige chocolade-eitjes in pastelkleuren en verrukkelijke bonbon-eitjes met een smeuïge vulling.

paas chocolade bestellen
Show Filters

Toont alle 7 resultaten

Show Filters

Toont alle 7 resultaten

Paasgeschenken van chocolade

Denk je aan Pasen, dan denk je al gauw aan het verstoppen en zoeken van paaseieren. Speciaal voor Pasen, ontwierpen wij een luxe bonbonbox in paasthema. Deze luxe doos vullen wij met 15 of met 21 handgemaakte bonbons. Get Egg-Cited: dit jaar zoek jij de chocolade paaseieren niet in je achtertuin, maar vanaf de bank met onze speciale bonbonbox voor Pasen!

Ga je toch liever voor de klassieke paaseitjes van chocolade? In ons paasassortiment vind je naast de speciale bonbonbox voor Pasen, prachtige chocolade-eitjes in pastelkleuren en verrukkelijke bonbon-eitjes met een smeuïge vulling.

Verras je personeel met onze luxe paasgeschenken

Vier Pasen dit jaar met luxe paasgeschenken van handgemaakte chocolade! Laat de standaard paaseitjes achterwege en verras vrienden en familie met een origineel en persoonlijk paasgeschenk. Speciaal voor Pasen ontwierpen wij een unieke doos bonbons, verkrijgbaar in twee formaten. Kies voor een doos met 15- óf een doos gevuld met 21 handgemaakte bonbons, waaronder onze limited edition bonbons voor Pasen.