Sinterklaas

Onze sinterklaas geschenken zijn uitermate geschikt om cadeau te geven met Sinterklaas. Bestel hier je sinterklaas geschenken voor relaties en personeel. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van  chocoladeletters geheel in de huisstijl van je bedrijf.

Onze chocoladeletters worden op bestelling met de hand gemaakt door onze chocolade specialisten. Ze zijn zelfs te bestellen in alle letters van het alfabet. Zo kun je dus de voorletter van jullie bedrijf bestellen. Daarnaast is het mogelijk om jullie sinterklaas geschenken te voorzien van een logo en de verpakking te personaliseren. Een sinterklaas geschenk met een persoonlijk tintje.

chocoladeletter
Show Filters

Gepersonaliseerde sinterklaas geschenken

Personliseer je sinterklaas geschenken geheel in stijl van je bedrijf. Laat een goede indruk achter en geef een chocoladeletter met jullie bedrijfslogo cadeau. Vanaf 20 stuks decoreren wij gratis jullie logo op de chocoladeletters. Willen jullie de sinterklaas geschenken nog persoonlijke en unieker maken ? Dat kan! Vanaf 100 stuks kunnen jullie de wikkel om de verpakking personaliseren. Jullie leveren zelf het ontwerp aan of laten tegen een kleine vergoeding het ontwerp door ons maken. Bekijk hier alle mogelijkheden op je sinterklaas geschenken te personaliseren. 

Verzendservice

Onze sinterklaas geschenken zijn perfect om in te zetten als mailing. Verstuur je sinterklaas geschenken naar relatie en personeel en verras ze met een heerlijk cadeau van chocolade. Het is mogelijk om de verzending hiervan aan ons uit te besteden. Wij versturen jullie sinterklaas geschenken naar het door jou aangeleverde adressenbestand.