Chocoladeletters met logo

Chocoladeletters met logo

Verras medewerkers, collega’s en relaties met een heerlijke luxe chocoladeletter! Bestel hier onze handgemaakte chocoladeletters met logo. Kies uit witte, melk of pure chocolade en selecteer één van de letters uit het alfabet. Maak jouw verrassing éxtra persoonlijk door een kaartje met tekst toe te voegen. Bestel direct jouw zakelijke sinterklaascadeau of vraag een offerte aan als je grote aantallen wilt bestellen. Onze handgemaakte chocoladeletters met logo passen door de brievenbus, handig!

chocoladeletters met logo
Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Luxe chocoladeletter

Verras collega’s en relaties dit jaar met een (h)eerlijke handgemaakte chocoladeletter met logo. Onze luxe chocoladeletters zijn verkrijgbaar in alle letters van het alfabet en decoreren we met een prachtige topping. Voeg je logo toe aan de luxe cadeauverpakking of ontwerp zelf een cadeauverpakking.

De chocoladeletter heeft een lengte van 16 cm, een breedte van 10 cm, een hoogte 1,5 cm en weegt tussen de 200 en 220 gram.

Chocoladeletters laten bezorgen

Chocoladeletters laten bezorgen in de brievenbussen van je collega’s? Laat dat maar aan ons over! Download ons Excel-bestand, stuur het ingevulde adressenbestand mee met je bestelling en wij zorgen dat zij een overheerlijk cadeau ontvangen in hun schoen!

Verzendkosten 

Wij verzenden chocoladeletters als brievenbuspakketje met PostNL. Handig, want de ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen. De verzendkosten bedragen €3,50 per adres.

Wil je grote aantallen chocoladeletters naar één adres verzenden? Dan verzenden wij je bestelling met een koerier, zodat je de chocoladeletters ontvangt op een pallet. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een op maat gemaakte prijs.

Kaartje met tekst

Voorzie chocoladeletters van een leuke kaart met persoonlijke tekst. Je maakt hierbij gebruik van ons standaard sjabloon. Liever een eigen kaart ontwerpen? Ook dat is mogelijk! Vraag een offerte aan en vermeld hierbij jullie wensen, zodat wij een op maat gemaakte offerte kunnen maken.

Eigen verpakking ontwerpen

Vanaf 100 stuks is het mogelijk om de wikkel van de chocoladeletter verpakking te personaliseren. Met behulp van ons ontwerpsjabloon kan jullie marketingafdeling aan de slag! Liever door ons een ontwerp laten maken? Dat kan! Vraag een offerte aan en vermeld hierbij jullie wensen, zodat wij een op maat gemaakte offerte kunnen maken.