Beschrijving

Chocoladeletters met logo bestellen

Verras personeel en relaties met deze ambachtelijke chocoladeletter met logo. Een prachtig en uniek geschenk om te krijgen met Sinterklaas. Onze luxe chocoladeletters worden met veel aandacht en passie door onze medewerkers met de hand gemaakt. Hiervoor gebruiken wij eerlijke Belgische chocolade van top kwaliteit. De chocoladeletters worden verpakt in een luxe zwarte geschenkdoos en zijn voorzien van een vrolijke sinterklaas wikkel.

Vanaf 20 stuks voorzien wij jullie chocoladeletters van een bedrijfslogo. Upload jullie bedrijfslogo en wij drukken deze op een wit chocolaatje waarna wij deze decoreren op de chocoladeletters. Hiermee krijgt jullie chocoladeletter een persoonlijke uitstraling waardoor het een extra leuk sinterklaas cadeau is om te krijgen.

chocoladeletter

De chocoladeletter heeft een lengte van 16 cm, een breedte van 10 cm, een hoogte 1,5 cm en weegt tussen de 200 en 220 gram.

Chocoladeletter mailing

Maak gebruik van onze chocoladeletter verzendservice. Wij verpakken en versturen de chocoladeletters naar jullie adressenbestand. 

Lever de adressen aan in dit excel bestand  En mail je bestelling inclusief het excel bestand naar info@chocoladebezorgd.nl

Let op! om fouten te voorkomen dient alles per kolom (zoals in het bestand) te worden aangeleverd.

Verzendkosten

Onze chocoladeletters zijn perfect geschikt om als brievenbuspost te versturen. De verzendkosten hiervoor bedragen €3,50 per adres. Voor dit bedrag verpakken en verzenden wij jullie chocoladeletters.

Kaartje met tekst

Elke chocoladeletters kun je voorzien van een leuk kaartje met tekst. Liever een eigen kaartje met tekst? Vraag een offerte aan en vermeld hierbij jullie wensen. Wij helpen je graag met het vinden van een perfect sinterklaas cadeau. 

Eigen verpakking

Personaliseer jullie chocoladeletters geheel in stijl van het bedrijf. Vanaf 100 stuks is het mogelijk om de wikkel van de verpakking te personaliseren. Vanaf 100 stuks is het mogelijk om de wikkel van de chocoladeletter verpakking te personaliseren. A.d.h.v. ons ontwerp sjabloon kan jullie marketing afdeling aan de slag. Liever door ons een ontwerp laten maken? Dat kan! Tegen een kleine vergoeding ontwerpen wij jullie verpakking. Vraag een offerte aan en vermeld hierbij jullie wensen. Wij helpen je graag met het samenstellen van het perfecte sinterklaas cadeau.