Beschrijving

Chocoladeletters met logo bestellen

Verras personeel en relaties met deze ambachtelijke chocoladeletter met logo. Een prachtig en uniek geschenk om te krijgen met Sinterklaas. Onze luxe chocoladeletters worden met veel aandacht en passie door onze medewerkers met de hand gemaakt. Hiervoor gebruiken wij eerlijke Belgische chocolade van top kwaliteit. De chocoladeletters worden verpakt in een luxe zwarte geschenkdoos en zijn voorzien van een vrolijke sinterklaas wikkel.

Vanaf 20 stuks voorzien wij jullie chocoladeletters van een bedrijfslogo. Upload jullie bedrijfslogo en wij drukken deze op een wit chocolaatje waarna wij deze decoreren op de chocoladeletters. Hiermee krijgt jullie chocoladeletter een persoonlijke uitstraling waardoor het een extra leuk sinterklaas cadeau is om te krijgen.

chocoladeletters-zeezout-karamel-met-logo

De chocoladeletter heeft een lengte van 17,5 cm, een breedte van 12 cm, een hoogte 2,5 cm en weegt 220 gram.

Chocoladeletter mailing

Maak gebruik van onze chocoladeletter verzendservice. Wij verpakken en versturen de chocoladeletters naar jullie adressenbestand.

Lever de adressen aan in dit excel bestand En mail je bestelling inclusief het excel bestand naar info@chocoladebezorgd.nl

Let op! om fouten te voorkomen dient alles per kolom (zoals in het bestand) te worden aangeleverd.

Verzendkosten

Wij verpakken en versturen jullie chocoladeletters al voor €4,95 per adres in Nederland. Wij versturen de chocoladeletters als pakketje zodat ze onbeschadigd bij de ontvanger aankomen. Wij doen dit met onze verzendpartner Post NL.

Kaartje met tekst

Elke chocoladeletters kun je voorzien van een leuk kaartje met tekst. Liever een eigen kaartje met tekst? Vraag een offerte aan en vermeld hierbij jullie wensen. Wij helpen je graag met het vinden van een perfect sinterklaas cadeau.

Eigen verpakking

Personaliseer jullie chocoladeletters geheel in stijl van het bedrijf. Vanaf 100 stuks is het mogelijk om de wikkel van de verpakking te personaliseren. Vanaf 100 stuks is het mogelijk om de wikkel van de chocoladeletter verpakking te personaliseren. A.d.h.v. ons ontwerp sjabloon kan jullie marketing afdeling aan de slag. Liever door ons een ontwerp laten maken? Dat kan! Tegen een kleine vergoeding ontwerpen wij jullie verpakking. Vraag een offerte aan en vermeld hierbij jullie wensen. Wij helpen je graag met het samenstellen van het perfecte sinterklaas cadeau.

Chocoladeletters met eigen verpakking